PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك در منوي بالا

shahinSssS
11-24-2007, 06:58 AM
سلام و خسته نباشيد من مي خوام يك قسمت به قالبم اضافه كنم مثلا قالب JA Sabina يا قالب شما قسمتي كه آموزش ودانلود هست
كه خودش بخش و مجموعه جدا داشته باشه و در صفحه اول نباشه يعني كلا جدا باشه آيا همچين چيزي ممكنه
يا بايد دوباره مامبو نصب كنم؟

radmehr
11-24-2007, 08:55 AM
سوالتون رو با عکس بپرسید!

shahinSssS
11-24-2007, 10:03 AM
سلام من در دوباره مامبو و ديتابيس جديد ساختم
به اين آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب كار مي كرد
بعد الان ميرم نه وارد سايت ميشه نه مديريت چرا؟
وقتي به قسمت مديريت هاست ميرم
قسمت Disk Space Usage
100.01/100.00 MB
فول ميزنه در صورتيكه من دو تا مابو 5 مگ دارم فقط
چرا بايد اينجوري بشه؟

firoozmandan
11-24-2007, 10:18 AM
سلام

از طریق Cpanel , Space Used رو چک کنید ببینید کدوم شاخه و فایل فضای زیادی گرفتن ...

یا علی!

shahinSssS
11-24-2007, 10:46 AM
آقاي فيروزمندان
سلام مگه حجم مامبو چقدر 6 مگ شما اين رو نگاه كنيد
public_html 96.86 Meg
tmp 8.36 Meg
بعد وارد public_html ميشم
public_html/Mambo 31.62 Meg
اينجا محتوا دارم
ولي
اين
public_html/Upload 65.11 Meg
امروز درست كردم و هيچ محتواي نداره
اخه چرا من چيزي آپلود نكردم در سايت چطوري مامبو كه حجمش 6 مگ يه هو زياد ميشه
بايد چه كار كنم؟

shahinSssS
11-24-2007, 03:03 PM
ميشه يكي به من بگه چرا اينجوري شده؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين سايت كه امروز درست كردم به خاطر اينكه ظرفيت هاست پر شده كار نميكنه؟

firoozmandan
11-24-2007, 03:29 PM
مامبو بعد از extract شدن حدودا 20 مگ فضا اشغال میکنه !

در تاپیک قبل هم عرض کردم چک کنید ببینید چه فایلی و در کدوم فولدر فضا اشغال کرده ! اینجا اعلام کنید .

یا علی

shahinSssS
11-24-2007, 05:14 PM
سلام آقاي فيروز مندان
public_html/Upload 65.11
داخل پوشه بالا
من كلا مامبو را پاك كردم. از هاستم پرسيدم گفتند از باند ماهانه شما استفاده ميشه
من در اين سايت عضو شدم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
براي استفاده فضا موقعه ساخت اكانت دامين مي خواست كه من آدرس سايتم رو دادم آيا اين سايت مي تونه از فضا من استفاده كنه؟

iransbs
11-24-2007, 05:36 PM
خیر! این سایت فضای سایت شما رو اشغال نمی کنه، همون طور که آقای فیروزمندان متذکر شدن، لطف کنید بررسی کنید در چه پوشه هایی چه فایل هایی با چه حجم هایی وجود دارد، که اینکار رو با Space Use در سی پنل به راحتی می توانید انجام دهید.
مثلا همین طور که خود شما نوشتید Upload حدودا 65.11 مگابایت از فضای شما را اشغال کرده، خوب در این پوشه رفته و بررسی کنید در چه فایل هایی وجود دارد که این مقدار حجم را گرفته است.

موفق و پیروز باشید
یا علی

shahinSssS
11-24-2007, 05:43 PM
سلام من كلا پاك كردم مابو و فولدر Upload را از نو ساختم.اگه دوباره شد ليست كلي رو ميزارم
يه فولدر به نام tmp 8.36 Meg مي تونم اينو پاك كنم
و آخرين سوال من يه دامين خريدم به اين نام <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و يه سايت به نام
چند تا مي تونم سايت بسازم . مثلا ديتابيس محدوديت نداره امكان داره آيا مشكلي پيش نمي ياد؟

سلام آقاي فيروزمندان ديگه نمي دونم چه كار كنم اين دومين بار مامبو نصب مي كنم
نصب ميشه قشنگ كار مي كنه هر دفعه كه يك ماژول ميزارم وسط صفحه البته كدي هم توش نميزارم ديگه نه سايت كار مي كنه نه مديريت
نمي دونم چرا اينجوري ميشه

من مي تونم با مامبو دو تا بخش كلا جدا داشته باشم.
فرض در منو دو تا كليد باشد 1 را بزني بر مثلا سايت زنان . اونجا مجموعه و بخش جدا داشته باشه نوشته هاشم همون جا باشه . و 2 رابزني بره مردان .يعني نوشته هاي اونو اونجا نشون نده نوشته هاي اينو اونجا
نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم

** N پست شما یکی شد!

firoozmandan
11-25-2007, 11:51 AM
بله پاک کنید
یه بار از روی جمله دوم خودتون بخونید ! شما متوجه میشید ؟!؟! &quot;چند تا مي تونم سايت بسازم . مثلا ديتابيس محدوديت نداره امكان داره آيا مشكلي پيش نمي ياد؟&quot;

به اندازه ای که Resource دارید !

لطفا از این به بعد خواستید در انجمن پست بزنید سوالهاتون رو به صورت دقیق ، با توضیحات کافی ، و جدا از هم مطابق قوانین بپرسید در غیر اینصورت پست های شما حذف خواهد شد !

یا علی