ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات در تبدیل به UTF-8

Lord_Naykan
01-16-2006, 09:06 AM
در تمام صفحات مامبو از یه متا تگ استفاده نکرده! منظورم مثلا اینه :
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=utf-8&quot;&gt;
خوب و نمی شه دقیقا فهمید هر صفحه چه جوری باید عوض بشه!
در بعضی جاها یه همچین حالتی هست :
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; &lt;?php echo _ISO; ?&gt;&quot; /&gt;
این رو چگونه باید برخورد کردن این _ISO رو هرچی گشتم متوجه نشدم!
یا برای XML ها رو :
&#039;&lt;?xml version=&quot;1.0&quot; encoding=&quot;&#039;. $iso[1] .&#039;&quot;?&#039; .&#039;&gt;&#039;
چه کار باید بکنم؟
خوب این ها رو حالا عیبی نداره ...ا Dreamweaver رو باز کردم و بعد هر صفحه می رفتم و بعد Page Properties رو می زدم و بعد Title/Encoding رو می زدم و بعدش UTF-8 رو انتخاب می کردم ولی بازم بعد از فSave کردن، وقتی می بستم صفحه رو و دوباره می رفتم بازش میکردم و مراحل بالا رو می رفتم و نگاهش می کردم می دیدم همون Encoding قبلی هست! و به UTF-8 تبدیل نشده!
آیا باید تمام صفحات رو خودم بشینم دونه دونه UTF-8 تکش رو بذارم؟
مثلا همچین حالتی هست
&lt;html&gt;
&lt;head&gt;
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=utf-8&quot;&gt;
&lt;/head&gt;
&lt;body&gt;
&lt;/body&gt;
&lt;/html&gt;
با تشکر

firoozmandan
01-16-2006, 10:24 AM
علی جان با متغیر ها در PHP کار کردی ؟؟؟

Global Variable , private Variable ؟؟؟

Lord_Naykan
01-16-2006, 10:28 AM
نه، من Security Developer هستم ... این چیزا رو نوفهمم ... الان شروع به یاد گیری کردم :( ببخشید دیگه ...
می دونم یکم سوتی هست

firoozmandan
01-16-2006, 10:33 AM
شما که گفتی 4 ساله PHP کار میکنی ؟! به خاطر همین گفتم ...

در هر صورت ...

اگر فایل farsi.php را در شاخه language چک کنی یه متغیر هست که اینطوری تعریف شده :

DEFINE(&#039;_ISO&#039;,&#039;charset=utf-8&#039;);

مقدار این متغیر در جاهای مختلف جایگزین میشه ...

امیدوارم مشکلت هر چه زود تر حل بشه .
راستی گفته بودین مامبو کاملا فارسی رو شنبه برای دانلود میذارین ... وخوشحال میشم کارتون رو ببینم .

یا علی

Lord_Naykan
01-16-2006, 01:02 PM
ممنونم محسن جان،
اول جواب سوال هات رو بدم که البته حق هم داری این ها رو بپرسی.
بله من 4 سال PHP کار کردم و سایت های زیادی هم با PHP Nuke و آوردم بالا و جاهای مختلف کار کردم و کار اصلیم روی Security PHP هست و به امید خدا اولین کتابم با اسم امنیت در PHP تا یه ماه دیگه تموم می شه و قراره با انتشارات نص در مورد چاپ اون برم صحبت کنم و دومین کتابم که یکم سنگین تره در اردیبهشت که البته ربطی به PHP نداره ولی یک مرجع کامل امنیت هست که توش SQL Injection و یا Cross Site Scripting رو هم توش خواهم گفت. ولی در این کتاب بسیاری از مسائل امنیتی رو بهش پرداختم ( فکر کنم حالا متوجه شدی که من در چه بخشی کار کردم ) اما مطمئنا به صورت حرفه ای با PHP در حد و اندازه های شما باهاش کار نکردم و الان یه کتاب Power PHP Programming رو از Amazon خریدم و شروع کردم به مطالعه که اطلاعاتم بالا بره و یه زمانی در اندازه شما بشم.
در مورد مساله آماده کردن Mambo کاملا فارسی که من می خواستم این مامبو رو برای بچه مامبو لرن قرار بدم که متاسفانه به یه مشکل خوردم و اون هم منوی جاوااسکریپتش هست که اون مساله تموم بشه کاملا حاضر خواهد بود. البته اون رو می خواستم با مجوز mambolearn بیارم بالا و برای این بچه های این گروه ( چون از همین مامبوی شما داشتم استفاده می کردم و ادامه فارسی سازی رو انجام می دادم ) ولی بد منصرف شدم و گفتم خودم هم بیام دوباره شروع به فارسی سازی کنم و بعد از اون منتشر کنم در اینجا که خودمم چهارتا چیز بیشتر یاد بگیرم.
من آدمی نیستم که زیاد حرف بزنم و عمل گرا نباشم ;)
در مورد جواب سوالی هم که دادی ممنونم

firoozmandan
01-16-2006, 01:49 PM
ممنون از توضیحات مفصلی که دادی .
امیدوارم هر چه زودتر کتاب ها چاپ بشن و ما هم بتونیم از اونها استفاده کنیم .

در مورد من و PHP ... من کوچیکه همه دوستان هستم و هنوز خیلی چیزا مونده که یاد بگیرم . و این مورد هم تنها با همکاری و همفکری با بقیه دوستان از جمله شما حاصل میشه .
امید که بتونیم بیشتر با هم همکاری کنیم .

یا علی

javad583
06-20-2006, 07:08 PM
دوست عزيز قصد ناراحت کردنت ندارم ولی وقتی شما با Variable ها آشنا نيستی چطور می خوای امنيتی کار کنی؟