توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در mod_linkincat_scroller و option=com_comments
shahinSssS
11-28-2007, 07:50 AM
سلام.
مي دونم اولي ماژول و 2 تا شون مشكلشون يكي
واين مشكل يك هفته است شروع شده
من در اولي لينك سايت ها را گذاشتم ولي جديد روي اسم سايتها كه كليك مي كنم عوضي كه بره به سايت آنها دوباره مياد سايت خودم يعني انگار لينكهاشون سايت من
در ياداشتهاي پيشرفته هم اينجوري شده ماقبل ايميل و يا سايت كسي كه ياداشت ميزاره لينك سايت من هست.
مرسي
abtin
11-28-2007, 12:08 PM
لینک هایی که اضافه می کنین باید با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باشد .
shahinSssS
11-28-2007, 01:25 PM
آخه من از اين ماژول و كامپونت يك ماه داره استفاده مي كنم همچين مشكلي نداشت . ميگم يك هفته است اينجوري شده
mhadaily
11-28-2007, 04:53 PM
خب تغییراتی عملیاتی چیزی رو اعمال کردید و یا کردن ؟؟
آدرس ؟
shahinSssS
11-28-2007, 06:49 PM
نه هيچ كار انجام ندادم
لينك دوستان ببينيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
11-30-2007, 08:31 AM
لینک هایی که اضافه می کنین باید با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باشد .
shahinSssS
11-30-2007, 07:25 PM
سلام
ايميل ها چي مثلا . تماس با مدير
ايميل اينجوري نشون ميده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>@payadesign.ir
ولي وقتي ميري قسمت مديريت اينجوري نوشته:admin@payadesign.ir
در ياداشت ها كه كاربر ها ميزارند ايميل هاشون اينجوري
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>@payadesign.ir
مثال بود ايميل بالا
firoozmandan
12-02-2007, 11:23 AM
برای ایمیل ها باید به اینصورت لینک بدید :
mailto:admin@payadesign.ir
یا علی
shahinSssS
12-06-2007, 10:34 AM
سلام آقاي فيروزمندان نشد. من اون ماژون اسكرو لينك پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي نشد گفتيد به اولشون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اضافه كن.اضافه كردم نشد. مي دونيد چي شده وقتي روي لينكها كليك مي كنم اون بالا مي نويسه ارسال لينك و در صفحه مي نويسه
شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.
شما باید وارد شوید
من نمي دونم چي رو پاك يا دستكاري كردم.اگه ميشه راهنمايي فرمائيد
يه سوال ديگه مي دونم سوالم مبتديانه است.
در در مورد اينه وقتي من مطالبم را انتشار در صفحه اول ميزنم اونها را در سايتم نشون ميده كامل ميشه يه كاري كرد فقط نام رو نشون بده بصورت لينك دار كه كاربر خواست كليك كنه. مثلا در بعضي از سايت ها ديدم نوشته بقيه مطالب و به صورت لينك دار و فقط نام مطلب
يا همين سايت مامبو منظورم سايت شما نوشته ادامه مطالب . من نمي خوام ادامه مطالب بنويسه وفقط اينجوري خطي و لينك دار بنويسه كافيه.
مرسي موفق باشيد
firoozmandan
12-07-2007, 03:22 PM
سلام
برای این کار میتونید از ماژول آخرین اخبار در صفحه اول استفاده کنید ....
من از شما خواهش میکنم سوالهای جدیدتون رو در ادامه سوالهای قبلی نپرسید ! در صورت مشاهده مجدد دسترسی شما به انجمن بسته خواهد شد چرا که بارها در این رابطه به شما تذکر داده شده . لطفا قوانین انجمن رو یک بار دیگه با دقت مطالعه کنید
یا علی
shahinSssS
12-07-2007, 03:53 PM
دروود به شما.ديگه تكرار نميشه
من اون ماژون اسكرو لينك پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي نشد گفتيد به اولشون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اضافه كن.اضافه كردم نشد. مي دونيد چي شده وقتي روي لينكها كليك مي كنم اون بالا مي نويسه ارسال لينك و در صفحه مي نويسه
شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.
شما باید وارد شوید
من نمي دونم چي رو پاك يا دستكاري كردم.اگه ميشه راهنمايي فرمائيد
firoozmandan
12-07-2007, 03:57 PM
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا پس از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.