توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت گالری داتسو
ninja_esfahan
11-28-2007, 04:25 PM
سلام من هر کاری میکنم وقتی مامبو رو دوباره نصب میکنم این کامپوننت گالری داتسو رو نمیدونم چطوری جابجا کنم !!
دقیق دقیق دقیق بگید کدو فایلها رو کجا کپی کنم ؟
mhadaily
11-28-2007, 04:59 PM
ببخشید متوجه نشدم مامبو رو نصب کردید حالا می خواهید جابه جا کنید یعنی چی ؟؟
خب دوباره نصب کنید ؟؟
بیشتر توضیح بدید لطفا
ninja_esfahan
11-29-2007, 12:00 PM
درسته من خوب توضیح ندادم !
من مامبو رو دوباره نصب کردم کامپوننت رو هم دوباره نصب کردم حالا عکسایی که از قبل ریخته بودم رو چطوری دوباره برگردونم !
البته یه بک آپ از کل سایت و دیتابیس گرفتم .
mhadaily
11-29-2007, 12:14 PM
یعنی کل اطلاعات رو حذف کرده بودید و حالا دوباره نصب کردید ....
خب وقتی همه ی اطلاعات رو حذف کردید بنابراین عکس ها رو هم حذف کردید پس دیگه نمیشه کاری کرد
اما بک آپ دارید برگردونید و حداقل از این کامپوننت و دیتابیس یک بک آپ بردارید تا بتونید بعد از نصب مجدیدبه طور صحیح دوباره رو انجام بدید
ninja_esfahan
11-29-2007, 01:48 PM
خوب منم همینو میگم دیگه !
من میگم شما فرض کن همه چیز رو دوباره نصب کردی بعد یه بک آپ هم از دیتابیس و فایلای قبلی داری حالا دقیقا کدوم فایلا رو باید جایگزین کنم که عکسا برگرده !
تو بک آپ قبلی داتسو نصب بود و عکسا هم بود .
mhadaily
11-29-2007, 01:58 PM
بانک اطلاعاتی که جداول مربوط به داتسو رو بر گردون فقط چند تا table بیشتر نیست
دوم کامپوننت داتسو رو دقیق در بخش admin و در بخش کاربری سایت در فولدر های component مثل قبل یا از روی xml داتسو نگاه کن و قرار بده ( کپی کن و paste کن )
فولدر های تصاویر هم که کاملا معلومه کجا هست اون ها رو هم بزار در مسیر ی که ساختی بستگی داره کجا و چی ساختی ؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.