PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی در باره قالب برای انجمن

Enterhost
11-30-2007, 04:58 PM
با سلام وخسته نباشید

من به دنبال قالب برای انجمن خود می گردم می خواستم دوستان در باره این این قالب ها نظر بدن

اولین قالب همون وی بولتینه که الان رو سایت نصبه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دومین قالب وی بولتین ولی با تغییرات ظاهریه که می تونید در آدرس زیر مشاهده نمایید . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و سومی هم قالب قالب Outline فارسی است که در آدرس زیر می توانید مشاهده کنید . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر
Hosseini

نوید
11-30-2007, 06:32 PM
سلام
قالب ویبالتین در اکثر سایت ها استفاده شده و تکراری است(البته این قالب بسیار محبوب می باشد)
اما قالب Outline یک قالب جدید می باشد که با رنگ هایی شاد و گرم یک محیط کاملا متفاوت برای کاربران به وجود می آورد
نظر شخصی من قالب Outline است.
موفق باشید

Enterhost
11-30-2007, 06:56 PM
باسلام

دوست عزیز به نظر خودم هم بهتره ولی فکر کنم با ie 7 مشکل داشته باشه

عکس رو نگاه کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باتشکر

نوید
11-30-2007, 07:14 PM
باسلام

دوست عزیز به نظر خودم هم بهتره ولی فکر کنم با ie 7 مشکل داشته باشه

عکس رو نگاه کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باتشکر

این ایراد در چند قالب دیگر هم در IE رویت شده ولی متاسفانه هنوز نتونستم علت را کشف کنم
اگر کسی از دوستان علت را فهمید حتما اعلام کنه تا قالب ها را اصلاح کنیم
ممنون