-
ارتقا به دو زبان
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم مامبو لرن ابتدا بر خود می دانم که از زحمات شما تشکر کنم چون من 2 ماه است که از پرتابل شما استفاده می کنم و از آن کاملا راضی هستم.
در زیر چند مشکل را بیان می کنم که امیدوارم مثل همیشه با جواب خوب شما رفع شود.
1.من سایت را در روت نصب کرده ام ولی همکنون بعلت دوزبانه کردن سایت مجبور به انتقال فایلها به پوشه fa شده ام تا در صفحه اول سایت امکان دو زبان بودن را اضافه نماییم ولی این کار باعث ارور mysql می شود چگونه این مشکل را حل نمایم.
2.بنظر شما از چه نسخه مامبو برای بخش انگلیسی استفاده کنم (به روز ترین مامبو ) که مثلا بتوانم با انجمن smf که بصورت انگلیسی هم راه اندازی می کنم مشکل دوبار وارد کردن ثبت نام نباشد.
3.راستی من انجمن smf را نیز دارم پوشه آنرا هم که جابجا می کنم همین مشکل را دارم لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرمایی
4.در سایت راجب نسخه جدید مطلبی دیدم کی، این نسخه قابل دانلود است و آیا قابلیت ارتقا از نسخه 4.5.2 که از سایت شما دانلود کرده بودم به این نسخه وجود دارد یا خیر؟
در پایان باز از زحمات شما متشکرم
-
Re: ارتقا به دو زبان
سلام یونس جان
ممنون از لطفی که به تیم مامبولرن داری
1 - مشکل با ویرایش فایل Configuration.php و تغییر آدرس ها حل میشه . ( به انتهای آدرس ها باید fa/ رو اضافه کنید )
2 - مامبو 4.6 - اما همچنان پیشنهاد میکنیم که مامبو رو با SMF یکپارچه نکنید . ( دلایل این موضوع در تاپیک های گذشته ذکر شده )
3 - مشکل با ویرایش فایل Settings.php و تغییر آدرس ها حل میشه
4 - بعد از فارسی شدن حتما برای دانلود در سایت قرار داده میشه و قطعا پچ های بروز رسانی و ارتقا هم منتشر میشه ( البته تمامی پچ ها تنها روی نسخه های قبلی که از مامبولرن دانلود شده کار میکنه و ا سایر نسخه ها رو پشتیبانی نمیکنه )
یا علی
-
با سلام
من یک مشکل دیگر دارم
من مامبو را با fantastico از cpanel به صورت انگلیسی نصب کردم.
چجوری میتونم فارسیش کنم ؟
-
سلام
باید تمام فایل های مامبو فارسی را جایگزین نمایید که کار دشواری هست پیشنهاد می کنم دوباره مامبو فارسی را نصب نمایید.
یا علی/خداحافظ