پاسخ : اين پيام خطا واسه چيه
راستي غير مشكل بالا الان به يه مشكل ديگه هم برخورد كردم گالري من با وجود پيام خطاي بالا درست كار مي كرد اما من 4 تا تصوير رو با برنامه winrar با فرمت zip فشرده كردم و اپلودشون كردم و الان هم هر كاري مي كنم تا وارد گالري بشم از منو موجود در صفحه اصلي تنها صفحه رفرش شده و صفحه پيشفرض رو نشون ميده اما ادرس، در نوار آدرس : index.php?option=com_datsogallery&Itemid=25 وجود داره.ضمنا مجددا داتسو رو حذف و مجدد نصب كردم نشد كه نشد تازه پرميشن پوشه داتسو هم از سي پنل ديگه 777 نميشه حالا نمي دونم شايد مشكل جاي ديگه باشه. لطفا منو راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز درمورد اینکه چرا در سی پنل نمیشه سطح دسترسی را تغییر داد خیلی بحث شده چون هر چیزی از مامبو شما نصب کنید سازنده یا مالک اون فایل ها مامبو هستند فقط مامبو می تواند سطح دسترسی را تغییر دهد اما در مورد مشکل اصلی آیا گالری پاک یا دوباره نصب نشد ؟ من متوجه این قسمت از حرفتون نشدم که بالاخره دوباره نصب شد یا خیر؟
لطفا آدرس سایت را اینجا بگذارید تا دیگر دوستان هم چک کنند موضوع را
یا علی
با سلام
فایل english.php را در پوشه components/com_datsogallery/language باز کنید، در اول خط 358 یک // قرار دهید تا غیر فعال شود، این خطا به دلیل تکرار یک define می باشد. در مورد مسئله دوم دوستمان آقای رجبی هم توضیحاتی فرمودند، می توانید در انجمن هم جستجو کنید، اگر به نتیجه ای نرسیدید تاپیک را ادامه بدهید.
موفق و پیروز باشید
یا علی