خرد کردن یک مامبو به چند مامبو ، معایب و محاسن
سلام ،
من یه سایت مامبویی دارم ، حدود 10 ماهه ، رشد خوبی داشته و امیدوار کننده است حالا ، دیابیسم خیلی بزرگ شده و توی بعضی موارد ، بخصوص جستجوی داخل محتویات سایت دچار مشکل شدم ( هم من هم سرور ) ، الان تصمیم گرفتم که برای هر بخشی که توی سایت دارم یه ساب دومین درست کنم و توش یه مامبو جدید نصب کنم که جستجوها سریعتر و راحتتر انجام بشه . منتها چندتا سوال دارم :
1- از اونجایی که سایت خیلی خوب توی موتور جستجوها ثبت شده ، الان که آدرس ها عوض می شه ، قطعا" مشکل پیش میاد ، اگر من یه مدتی مثلا" 2-3 ماه ، هم سایت اصلی رو on کنم هم ساب دومین ها رو ، فکر میکنین اوضاع بهتر بشه یا نه ؟
2- آیاامکان داره مثلا" از توی دیتابیس محتویات یک بخش رو کپی کنم ، و توی دیتابیس ساب دومین مربوطه کپی کنم ؟
3- آیاروشی هست که مطالب جدید که توی سایت اصلی اضافه می شه ، اتومات توی دیتابیس ساب دومین مربوطه هم درج بشه ، که دیگه هر روز هر خبر رو دو جا وارد نکنم ؟
4- آیا اصلا" این کاری که می خوام بکنم خوبه یا نه ؟
اگر حسن و عیب دیگه ای هم به نظرتون می رسه راهنمایی کنین ، ممنون می شم .
پاسخ : خرد کردن یک مامبو به چند مامبو ، معایب و محاسن
[quote author=امیرحسین link=topic=10656.msg57257#msg57257 date=1198753469]
سلام ،
من یه سایت مامبویی دارم ، حدود 10 ماهه ، رشد خوبی داشته و امیدوار کننده است حالا ، دیابیسم خیلی بزرگ شده و توی بعضی موارد ، بخصوص جستجوی داخل محتویات سایت دچار مشکل شدم ( هم من هم سرور ) ، الان تصمیم گرفتم که برای هر بخشی که توی سایت دارم یه ساب دومین درست کنم و توش یه مامبو جدید نصب کنم که جستجوها سریعتر و راحتتر انجام بشه . منتها چندتا سوال دارم :
1- از اونجایی که سایت خیلی خوب توی موتور جستجوها ثبت شده ، الان که آدرس ها عوض می شه ، قطعا" مشکل پیش میاد ، اگر من یه مدتی مثلا" 2-3 ماه ، هم سایت اصلی رو on کنم هم ساب دومین ها رو ، فکر میکنین اوضاع بهتر بشه یا نه ؟
2- آیاامکان داره مثلا" از توی دیتابیس محتویات یک بخش رو کپی کنم ، و توی دیتابیس ساب دومین مربوطه کپی کنم ؟
3- آیاروشی هست که مطالب جدید که توی سایت اصلی اضافه می شه ، اتومات توی دیتابیس ساب دومین مربوطه هم درج بشه ، که دیگه هر روز هر خبر رو دو جا وارد نکنم ؟
4- آیا اصلا" این کاری که می خوام بکنم خوبه یا نه ؟
اگر حسن و عیب دیگه ای هم به نظرتون می رسه راهنمایی کنین ، ممنون می شم .
[/quote]
سایت های که خیلی بزرگ میشوند به علت بازدید بالا و فشار بر روی پایگاه داده معمولا باید به فکر یک VPS باشند. شما با نصب چند مامبو بر روی یک هاست فشار را بیشتر میکنید چون بارگزاری مامبوهای جدید نیز هزینه(از نظر منابع) بر است.
توصیه میکنم VPS بگیرید
اگر بودجه کافی ندارید از یک Database hosting استفاده کنید تا اطلاعات پایگاه داده شما را نکهداری کند و فشاری به هاست واردنشود
ممنون
ما در حال عقد قرارداد vps مامبو هستیم .
ولی این سوالم کلیه . چون ترجیح می دم که بخشهای سایت کامل از جدا شه . در کل اینکار حالا با وجود وی پی اس خوبه به نظر شما یا نه ؟
ممنون
سلام
باز هم نه ... چرا که فشار بیشتری روی سرور یا VPS میاره ...
یاعلی
خوب الان که توی جستجویپیشرفته مشکل داره .
باید چیکارش کنم .
وی پی اس هم بالاخره وقتی حجم بره بالا ، کم نمی یاره ؟
برای جستجو میشه از امکان دیگه ای استفاده کرد که هیچ فشاری روی سرور نیاره و ...
همینطور که در بالای انجمن میبینید سرچ انجمن با انجین گوگل کار میکنه ... شما هم میتونید از این امکان در سایت استفاده کنید .
یا علی