حاضرين در سايت در مامبو4.6.2
با عرض سلام
وقت مامبو 4.6.1 رو به4.6.2 upgrade كردم ماژول حاضرين در سايت erore داد
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/enaryac/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
3 میهمان حاضر است
مي خواستم بدونم مشكل از چيه يا اينكه ماژولي براي جايگزين كردن وجود داره
ممنون
پاسخ : حاضرين در سايت در مامبو4.6.2
سلام
از overwrite شدن همه فایلها اطمینان حاصل کنید . ابتدا پرمیشن فایلهای قبل رو writable ست کنید بعد اقدام به overwrite کردن کنید . یا اینکه فایلهایی که باید جایگزین بشند رو ابتدا حذف کنید و دوباره فایلهای نسخه جدید رو overwrite کنید .
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=10821.msg57989#msg57989 date=1199339020]
سلام
از overwrite شدن همه فایلها اطمینان حاصل کنید . ابتدا پرمیشن فایلهای قبل رو writable ست کنید بعد اقدام به overwrite کردن کنید . یا اینکه فایلهایی که باید جایگزین بشند رو ابتدا حذف کنید و دوباره فایلهای نسخه جدید رو overwrite کنید .
یا علی
[/quote]
من از حرفاتون چیزی نفهمیدم یه کم ابتدایی تر بگید
حایم نشد
منظورشون اینه که مطمئن بشید همه ی فایلها به درستی و کامل منتقل شدن روی مامبو قبلی . قبل از اینکه فایل ها رو کپی کنین ابتدا سطح دسترسی بهشون رو چک کنین که قابل ویرایش (writable یا 777 ) باشه .
منهم همچین مشکلی دارم.
بعد از انتقال هاست ارور میدهد. (در قسمت حاضرین در سایت و نیز کاربران نمی توانند وارد شوند)
public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
چطوری روی هارد کامپیوتر پرمیشن را 777 کنم.و اصلا باید چه فایلهایی را جایگزین کنم تا درست شود؟
اگر از لینوکس به صورت لوکال استفاده میکنید میتونید پرمیشن رو 777 کنید ولی اگر از ویندوز استفاده میکنید تنها با خارج کردن از حالت Read Only مشکل حل میشه و writable میشه
خوب read only نبوده (موقع آپ لود) ولی ارور میدهد
سلام
1- ممکنه owner فایل ها عوض شده باشه
2- چه اروری میده؟
3- ببینید سطح پرمیژنش 777 باشه
یا علی علیه السلام
سطح پرمیژن فایل ها 644 است.
ارور که گفتم
public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
است.
اونر را چه جوری چک کنم.
من فایلها را روی هارد ریختم سپس زیپ کردم و بعد آپ لود و اکسترکت