مشکل در ارزش گذاری کابران بعد از ارتقا
بعد از ارتقا از 4.5.4 به 4.6.1 موقعی ارزش گذاری به هر مطلب این پیغام ظاهر می شه
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home/smaiel/public_html/includes/database.php in /home/smaiel/public_html/index.php on line 155
Warning: require_once(/home/smaiel/public_html/includes/database.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/smaiel/public_html/index.php on line 155
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/smaiel/public_html/includes/database.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/smaiel/public_html/index.php on line 155
پاسخ : مشکل در ارزش گذاری کابران بعد از ارتقا
سلام
چک کنید ببیینید فایل زیر در مسیرش قرار داره یا نه
/home/smaiel/public_html/includes/database.php
یعنی چی؟ یعنی اینکه فایل موجو باشه؟ آره موجوده. مسیرش درسته یعنی چی؟
یعنی فایل database.php وجود داره یا نه؟
نمی دونم این چه رسمیه توی انجمن ها که این قد کوتاه و مختصر می نویسند. عزیز دلم بار قبلی به عرض رسید که بله وجود داره!
در همون مسیری که گفته بودید این فایل هستش!
سلام
1- لطفا لینک سایت رو بدید
2- دوست عزیز شما این انجمن رو بگردید خود من بارها و بارها بالای 20 خط برای کاربر جواب نوشتم این حرف شما واقعا جای تامل داره وباز هم نمیدونم که چه رسمیه وقتی رایگان به کاربر کمک میکنی اکثرشون طلبکار میشند!!!!
اما اینکه چرا جواب شما کوتاه هست بخاطر اینه که در خطایی که بالا اشاره کردید نوشته فایل Database.php وجود نداره!
شما اگر جای من بودید حرف سیستم رو قبول میکردید یا حرف خودتون که میگید هست؟؟؟
الا ایهال چک کنید ببینید فایل مورد نظر حاوی اطلاعات هست یا خیر. یکبار از طریق Cpanel اون رو upload کنید.