چگونگی استفاده از mp3 player در مامبو
دوستان سلام
چه جوری میشه از فلش پلیر در مامبو استفاده کنیم من یک برنامه فلش پلیر رو از انترنت دانلود کردم ولی حالا طریقه نصبشو نمیدوم در قدم اول چه جوری این برنامه رو نصب کنم و بعد چه جوری میتونم فایلهای صوتی خودمو به این برنامه نسبت بدم تا در صورتی که یک بازدید کننده روی لینک فایلهای صوتی کلیک میکند این برنامه بصورت اتوماتیک باز بشه مثلا مانند سایت ایران ترانه
لطفا راهنمایی ام کنید
ممنون از تیم مامبولرن
پاسخ : چگونگی استفاده از mp3 player در مامبو
شما باید بگردید یک کامپوننت برای این کار پیدا کنید
میتونید هم فلش پلیر رو جایی روی هاستتون آپلود کنید و با لینک آور اون رو نشون بدید
سلام
میتونید هم به بچه ها بگید براتون بنویسن، یا از زوم بدون مشکل که توسط تیم سازگار شده استفاده کنید
یا علی
سلام دوست عزیز
دوست عزیز من درست متوجه نشدم زوم چیست؟ و از کجا میتونم گیر بیارم
ممنون
گالری رسانه zOOm ... zoomfactory.org
سلام
جناب من این زوم گالری رو باید دانلود کنم یا اینکه با خود مامبو نصب میشه اگه ممکنه لینکیشو بهم بدید.
ممنون
دوستان عزیز سلام
خواهش میکنم هرکه در مورد نحوه استفاده فایلهای صوتی در مامبو میدونه لطفا منو راهنمایی کنید بخاطریکه من نیاز مبرم به آپلود فایلهای صوتی برای نشر تو سایتم دارم و دیگر اینکه من از طریق مدیریت رسانه سعی خودمو کردم و چیزی عایدم نشد.
دوستان ببینید من فلش پلیر دارم ولی چه جوری میتونم فایلهای صوتی خودمو به این فلش پلیر معرفی کنم {البته فلش پلیرها بصورت ماژوله و قابلیت نصب بر روی مامبو رو داره } الان مشکل من اینه که چجوری یاید فایلهای خودمو از طریق همین فلش پلیر پخش کنم
خواهشا لطف نموده راهنمایی ام کنید
متشکرم
خب ما که سازنده اون فلش پلیر نیستیم که بدونیم چطوری میشه این کار رو کرد !
باید ببینید خودش راهنمایی چیزی داره یا نه