پاسخ : سوال در مورد ثبت آمار
سوال اول اینکه با فعال کردن اون در همون قسمت آمار که در سوال دوم گفتید آمار ثبت میشه و نشون داده میشه و مسلما ولی کاربری وارد سایت شما میشه اطلاعات سیستم و ... کاربر رو ثبت می کنه برای شما
بخش کاربری --> آمار می تونید مشاهده کنید
خیلی ممنون مجید جان
خوب اخه این گزینه وقتی که خاموش هست هم همون اطلاعات نشون داده میشه. من نمیدونم کذو هاش برای این قسمت هست. ئقتی هم در تنظیمات کلی روش موس رو نگه میدارم می نویسه که متن های بلند ثبت میشن ولی من هیچ آماری در این مورد نمیبینم.
شما نمیدونی که چرا در تب مرورگر ها چرا اینقدر لیستش طولانی هست؟
میشه یک عکس بزاری از اون لیستی که میگی؟؟؟
بفرمایید اینم عکس. از اسکرول صفحه هم مشخصه چقدر زیاده. توی لیست مرورگر ها حتی mozilla 5 هم وجود داره که اصلا نمیدونم اینا رو از کجا میاره.
[img width=640 height=361]http://irpcn.parsaspace.com/11.jpg[/img]
کاربرانی که وارد سایت شما میشن سیستم کوکی ها شون رو چک میکنه و نوع مرورگرشون رو تشخیص میده
ممکنه این اطلاعات ناقص و یا غلط وارد بشن .. وحی منزل نیستن!
اون تول تیپ هم که نوشته فقط مطالب بلند، اشتباه ترجمه شده .. اصلش اینه: فعال کردن این گزینه ممکن است فضای زیادی از دیتابیس شما اشغال کند.
در کل مشکلی نیست!
سلام
من هم دقیقا روی هوار تا سایت مامبویی و روی چند تا سرور همین مشکل رو دارم
به فرض که سیستم کوکی ها رو چک میکنه و نوع مرور گرشون رو تشخیص میده دیگه چرا به جای اینکه بنویسه 40000 تا مرورگر اینترنت اکسپلورر 7 ، 40000 بار مینویسه مرور گر اینترنت اکسپلورر 7؟
توی یکی از سایتهام از بس طول این صفحه زیاد شده کار به جایی رسیده که حتی با اینترنت 2 مگا بیت بر ثانیه هم هیچ وقت این صفحه کامل لود نمیشه!
میشه توضیح بیشتری در مورد اون گزینه ای که باعث میشه حجم زیادی از دیتا بیس اشغال بشه بدید و اینکه چرا انتخاب این گزینه باعث میشه حجم زیادی از دیتا بیس اشغال بشه
و یه مورد دیگه اینکه میشه دقیقا بگید وقتی این گزینه رو تیک بزنیم چه اتفاقی میفته که قبلش نمیفتاده ؟ ( خودم هیچی کشف نکردم )