با سلام
برای ورود به سایت حتما باید تیک چک باکس " مرا به ياد داشته باش " گذاشته شده باشه در غیر اینصورت نمی شه وارد سایت شد.
علت چیه؟
با تشکر از شما
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
برای ورود به سایت حتما باید تیک چک باکس " مرا به ياد داشته باش " گذاشته شده باشه در غیر اینصورت نمی شه وارد سایت شد.
علت چیه؟
با تشکر از شما
سلام
این مشکل در بعضی از ISP ها وجود داره و مشکل تنها مامبو نیست اگر به انجمن های نیوک ، فیوژن و .. هم سر بزنید دقیقا همین مشکل رو دارند .
یا علی
هاستت مشکل داره - منم خودم یک زمانی این مشکل را داشتم که رفع شد
کدهای php را بلوکه کردن
کدهای PHP بلوکه شده ! اگر اینطور بود هنگامی که remember pass رو میزدن هم وارد نمیشد .
;)
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=1166.msg5802#msg5802 date=1148671322]
کدهای PHP بلوکه شده ! اگر اینطور بود هنگامی که remember pass رو میزدن هم وارد نمیشد .
;)
یا علی
[/quote]
مال من بعضی اوقات remember pass هم وارد نمیشن
با هاستم صحبت کردم گفت به خاطر امنیت بالا اینکارو کردیم
من هم این مشکل رو داشتم
حالا دلیل : مامبو رو از جای دیگه به غیر از مامبو لرن گرفته بودم.
از مامبو لرن که گرفتم درست شد.
(اینم راهیه)
این مشکل مربوط به مامبو و مامبو لرن نیست .
در سایت من هم این مشکل هست . ولی مثلا فقط در خانه که به سایت میرم این مشکل هست و اگر از یک جایی دیگه به سایت وصل بروم این مشکل حل میشه .
من یه سوال داشتم :
چطوری میشه که اصلا این چک باکس برداشته بشه و مقدار ان true قرار بگیره که دیگه این مشکلات بوجود نیاد ؟
سلام
این کار هم میشه انجام داد . اما یه مشکل هست . اونم اینه که مثلا یوزر اگر از یه جا مثل کافی نت باشه و LogOut نکنه براش مشکل ممکنه پیش بیاد . به خاطر همین منطقی نیست که پیشفرض رو True ست کنیم .
مرسی از پاسختون
حالا ببنيد ما با چه کسايی طرفيم که برای افزايش ايمنی ميان سرورشون رو معيوب می کنن!