ارور در ماژول آمار بازدیدها
Notice: Undefined variable: mlver in c:\appserv\www\new\modules\mod_vcnt.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d
این ارور ها در ماژول آمار بازدید ها که در مامبولرن موجود است نمایش داده میشه. البته ماژول هم کار می کنه ولی این ارور ها هم هست. در لوکال و مامبو 4.6.2
پاسخ : ارور در ماژول آمار بازدیدها
سلام
اگر منظورتون ماژول vcnt هست که تو سایت دانلود مامبو لرن گذاشته، همونجا تو توضیحاتش نوشته که سازگاری: مامبو 4.5.4
متاسفانه بسته آمار گیری درست و حسابی فارسی برای مامبو 4.6 فارسی نشده، قسمت آمار گیری خود مامبو ( در مدیریت ) هم که مشکل داره
اگر یه نفر لطف کنه یه بسته آمار گیری درست و حسابی بگذاره اینجا ممنون میشم
وبگذر سرعت لود رو پایین میاره . حتما به ماژول نیاز داریم
ماژول كوچك آمار بازدیدها درخواست سازگارى
من در JOOLA.ORGگشتم و ماژول كوچكvvisit_counter رو با امكانات خوب پيدا كردم اما يه ارور كوچيك ميده كه از تيم خواهش مى كنم برطرف كنن چون كدهاش كمه
سلام
ایرادش چیه؟
لینک دانلود بگذارید :) خواهشا نیاز به عضویت نداشته باشه ;)
یا علی علیه السلام
نياز به عضويت نداره
بريد به قسمت بسته هاى joomla.org و سرچ كنيد يا از گوگل. چيزهاى ديگه هم هست ولى سادش بهتره
سلام
نابغه جان، لطفا لینک دانلود رو بده :) من رو نفرست.. ;)
میخوام برات درستش کنم، دقیق بگو مشکلش چیه؟ و چه اروری میده
اگر بتونم درست کنم به تیم میدم تا ..
یا علی علیه السلام