آموزش ساخت کامپوننت برای مامبو 4.6.2
با عرض سلام
چرا آموزشی برای نوشتن کامپوننت در مامبو 4.6 نیست؟ برعکس حتی برای نسخه آزمایشی جوملا 1.5 نیز آمده اند آموزش نوشتن کامپوننت و مامبوت و ... نوشته اند. چرا وب سایت خیلی معروفی مثل جوملا آرت برای جوملا کامپوننت، ماژول و پوسته های فراوانی تهیه می کنند ولی این در مورد مامبو صدق نمی کند؟ آیا علت این امر انعطاف پذیر تر بودن جوملا است و یا ... .
حتی در بخش اسناد مامبولرنdoc نیز در بخش توسعه کامپوننت ها و ... مربوط به ورژن 4.5 است که همان ورژن مشترک با جوملا است.
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : آموزش ساخت کامپوننت برای مامبو 4.6.2
بخش اطلاعات مربوط به آموزش های مامبو و سند های مربوطه
docs.mambo-foundation.org/en/
mambo-manual.org
بعد از آن هم می تونید یک جستجو بکنید و آموزش های فراوانی رو در این زمینه ها بیابید
moxleystratton.com/article/mambo-components
همچنین بخش دانلود مامبو که کالا فعال است و ...
mambo-extensions.com
بهتره آموزش هایی مثل ساخت کامپونت و ... رو که خیلی به درد مامبویی ها می خوره فارسی کنید و بگذارید
بهترین آموزش ها و کل سایت پشتیبان مامبو فارسی کلا سایت مامبو لرن هست و هرچی در این سایت بشه همون آموزش ها هست
پس به قسمت آموزش های سایت سری بزنید و مطالعه بفرمایید و به مرور آموزش ها بیشتر هم میشه
[quote author=behrooz0_o link=topic=11330.msg60528#msg60528 date=1201544824]
بهتره آموزش هایی مثل ساخت کامپونت و ... رو که خیلی به درد مامبویی ها می خوره فارسی کنید و بگذارید
[/quote]
سلام بهروز جان
قبلا هم همچو بحثی شد و من گفتم شما هم دست بکار بشید . چند پی ام به من فرستادید در این مورد اما زمانی که یه مقدار موضوع جدی تر شد خبری از شما نشد ! و جوابی به آخرین PM من ندادید !
این روحیه که کاربران دارند و مایل هستند همه امکانات توسط ما فراهم بشه و بقیه استفاده کنند کاملا اشتباه است و ما در پی حل این موضوع هستیم .
به امید روزی که هر یک از شما دست بکار بشید و سهمی در این پروژه داشته باشید
یا علی
سلام آقای فیروزمندان
مامبو واقعا پیچیده است و من باید حالاحالاها ازش چیز یاد بگیرم تا بتونم مثل شما آقا مجید و... مشکلات دیگر دوستان رو حل کنم.اما اگه کاری از دستم بربیاد انجام میدم چون تو این چند وقته که از مامبو استفاده کردم معنی پشتیبانی عالی رو هم فهمیدم.فعلا هم دارم رو قالب ها کار می کنم ببینم میتونم قالب جالبی پیدا کنم و فارسیش کنم یا نه.
[quote author=behrooz0_o link=topic=11330.msg60758#msg60758 date=1201672275]
.فعلا هم دارم رو قالب ها کار می کنم ببینم میتونم قالب جالبی پیدا کنم و فارسیش کنم یا نه.
[/quote]
اگر توی این زمینه می تونید کمک کنید با من هماهنگ کنید تا نمونه هایی رو براتون ارسال کنم و ...
به هرحال ممنون و موفق باشید