سلام
من cms را نصب کردم حتی چند روزی هم باهاش کار کردم ، هیچ مشکلی هم نداشت و لی حالا که وارد ادمین میشم رو هر کزینه که کلیک کنم آف میشه و میره روی لوگین وامیسه
وقتی هم که دو باره نصب کردم ایندکس بالا نمیاد و کد نشون میده
چی کار باید بکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من cms را نصب کردم حتی چند روزی هم باهاش کار کردم ، هیچ مشکلی هم نداشت و لی حالا که وارد ادمین میشم رو هر کزینه که کلیک کنم آف میشه و میره روی لوگین وامیسه
وقتی هم که دو باره نصب کردم ایندکس بالا نمیاد و کد نشون میده
چی کار باید بکنم
سلام
ببینید چه تغییری در سرور شما داده شده که این مشکل پیش اومده
این موضوع رو از پشتیبانی هاستینگتون جویا بشید
یا علی
دوباره نصب کردم حالا سایت بالا میاد ولی بالای سایت این نوشته ها میاد
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/includes/mambo.php on line 687
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 240
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 241
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 242
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 243
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 244
تو قسمت ادمین سایت هم که میرم وقتی میخوام لوگین کنم میره رو صفحه ای که نوشته های زیر میآد و دوباره میاد رو صفحه لوگین وامیسه ( یعنی ماد رو این آدرس : administrator/index.php?mosmsg=You%20need%20to%20login )
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/administrator/index.php on line 100
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/administrator/index.php on line 100
** دو پست شما یکی شد !
ببینید پوشه session سرورتون قالب ویرایش می باشد
پوشه session در کجای ftp هست
چندی از پوشه های خود cms قابل ویرایش هست و لی سرور رو نمیدونم
سرور روز گذشته آپدیت شده و کلیه پسورد های هاست ها عوض شده . آ یا میتونه واسه این باشه ... در صورتی که مشکل از آپدیت شدن سرور باشه چی کار باید کرد
آیا باید cms و پاک کرد و دوباره آپلود کرد ؟ یا ....؟!!!
در مدیریت مامبو --> اطلاعات مامبو سیستم رو بزن و اونجا یک سری موارد رو نوشته من جمله همین پوشه
در ضمن safe mode و ... این ها رو هم زده
احتمال داره از به روز رسانی سرور باشه و بعضی تنظیمات سرور تغییر کرده باشه باید چک کنید اول و اگر این طور باشه باید با سرور هماهنگ کنید تا براتون درست کنه موارد مورد نیاز شما رو
سایت های دیگه به مشکل بر نخوردن
آیا اگه من فایلها رو دوباره آپلود کنم مشکلم حل میشه ؟
ببنید
شما می گید که قبلا درست کار میکرده مگر نه ؟/
اگر قبلا درست کار میگرده و حالا کار نمی کنه پس مشکل از فایل ها نباید باشه طبیعتا از سرور شماست