تقسیم فایل sql دیتابیس حجیم به چندین قسمت
من یک فایل 60 مگابایتی sql دارم که مال دیتابیس نیوک من بوده الام میخوام تا اون رو در لوکال ایمپورت کنم اما در لوکال این امکان وجود نداره که چنین حجمی رو بشه در دیتابیس ایمپورت کرد. می خواستم بپرسم چطور میشه دیتابیس رو مثلا به 10 قسمت 6مگابایتی تقسیم کرد بعد داخل دیتابیس در لوکال ایمپورتش کرد؟
آیا برنامه ای را می شناسید که به وسیله ان بتوان فایل های دیتابیس را با فرمت gz فشرده و به چنین قسمت تقسیم نمود؟
با تشکر
پاسخ : تقسیم فایل sql دیتابیس حجیم به چندین قسمت
سلام
برای gz کردن که میتونی از 7-zip استفاده کنی، اول باید tar بگیری، بعد gz کنی
ولی برای اینکه 60 مگت کم بشه، به نظر من، شما بیا موقع اکسپرت گرفتن، table ها رو کم کم بگیر
متوجه شدی؟ یعنی موقع اکسپرت گرفتن حجم رو بشکون، مثلا هر اکسپرت یه تیبل بشه
اگر میبینی یه تیبل غول هم داری، اونم یه سری دیتاش رو با هم export بگیر
یعنی تیک بزنشون، بعد اون زیر export رو بزن :)
یا علی علیه السلام
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=11698.msg62595#msg62595 date=1203027039]
سلام
برای gz کردن که میتونی از 7-zip استفاده کنی، اول باید tar بگیری، بعد gz کنی
ولی برای اینکه 60 مگت کم بشه، به نظر من، شما بیا موقع اکسپرت گرفتن، table ها رو کم کم بگیر
متوجه شدی؟ یعنی موقع اکسپرت گرفتن حجم رو بشکون، مثلا هر اکسپرت یه تیبل بشه
اگر میبینی یه تیبل غول هم داری، اونم یه سری دیتاش رو با هم export بگیر
یعنی تیک بزنشون، بعد اون زیر export رو بزن :)
یا علی علیه السلام
[/quote]
حسین جان ممنونم از راهنمایی شما در خصوص برنامه 7-zip اما در اون مورد دوم باید بگم که متاسفانه من 4 ماه پیش سایت رو تعطیل کردم و یه backup کلی از اطلاعاتم گرفتم همینطور از دیتابیس و متاسفانه همه دیتابیس رو یکجا اون هم با فرمت sql گرفتم و الان یه جورایی افتادم تو دردسر برای ایمپورت اردن دیتابیس در لوکال چون یک سال آبونمان هاست و دامینم تموم شده
نه حسین جان این برنامه رو خودت تست کردی دوساعت و نیم طول کشید تا 60 مگابایت رو زیپ کنه اون نه با فرمتی که گفتین. به هر حال از کمکتون ممنونم. دوستان آیا کسی راه حلی به نظرش می سه تا در خصوص تقسیم فایل sql شصت مگابایتی به من کمک کنه تا بتونم دیتابیسم رو تبدیل کنم.
با تشکر
قبلش میشه توضیح بدید که چرا نمیتونید دیتا بیسی با این حجم رو تو لوکال ایمپورت کنید؟
اگر میخواید به هر فرمتی زیپش کنید میتونید از برنامه PowerArchiver استفاده کنید ، البته اگر قبلا با 7zip حجمش رو کم کردید ببینید حجمش چقدر شده، چون با هر فرمتی که زیپ کنید قرار نیست از 7zip کمتر بشه
دیتابیس با حجم خیلی زیاد به این دلیل نمیشه امپورت کرد که البته بستگی به تنظیمات شما داره چون زمان ایمپورت اصولا آپلود از دست میره و به درستی نمیشه همه ی اطلاعات بر نمی گرده و کار نصفه می مونه
فایل SQL رو باید حتما GZ کنید و بعد امپورت کنید اگر باز هم خیلی زیاد هست از برنامه ای امپورت کننده که در گوگل سرچ می کنید و پیدا می کنید استفاده کنید
یاعلی
نقل قول:
قبلش میشه توضیح بدید که چرا نمیتونید دیتا بیسی با این حجم رو تو لوکال ایمپورت کنید؟
اگر میخواید به هر فرمتی زیپش کنید میتونید از برنامه PowerArchiver استفاده کنید ، البته اگر قبلا با 7zip حجمش رو کم کردید ببینید حجمش چقدر شده، چون با هر فرمتی که زیپ کنید قرار نیست از 7zip کمتر بشه
دوست من به این دلیل که در لوکال شما اجازه ایمپورت دیتابیس رو حداکثر تا 2 یا 2 و خوردهای مگابایت بیشتر ندارید. تازه اگه مثل من بخواهید کلک رشتی هم بهش بزنید نهایتاً می توانید تا 10 مگابایت ایمپورت داشته باشید. البته نه دیگه اسم 7zip رو نیارید که حالم خراب میشه دو ساعت و نیم من و سرکار گذاشت. شما مطئن هستید که PowerArchiver دیتابیس رو با فرمت GZ زیپ می که؟!
نقل قول:
دیتابیس با حجم خیلی زیاد به این دلیل نمیشه امپورت کرد که البته بستگی به تنظیمات شما داره چون زمان ایمپورت اصولا آپلود از دست میره و به درستی نمیشه همه ی اطلاعات بر نمی گرده و کار نصفه می مونه . فایل SQL رو باید حتما GZ کنید و بعد امپورت کنید اگر باز هم خیلی زیاد هست از برنامه ای امپورت کننده که در گوگل سرچ می کنید و پیدا می کنید استفاده کنید
مجید جان، برنامه ای هست که امکان این رو به شما میده تا دیتابیس نیوک رو به مامبو تبدیل کنید اما به دلیل قدیمی بودن برنامه و ... تنها امکان برگردوندن یوزرهای سایت رو به ما میده و با کانورتوری که برای phpbb سایت smf ارائه داده به صورت کامل مقالات و مطالب تالارها رو برمیگردونه.
مشکل من دقیقا همون GZ کردن که نمی دونم دقیقا با چه برنامه این کار رو میشه انجام داد یا اینکه مثل winrar یه فایل رو به هنگام فشرده سازی به چند قست تقسیم نه و بعد کانورتش کنه به فرمت Gz یا مستقیما این کار رو به کرد
ممنون از توضیحتون
بله مطمئنم، به gz و خیلی فرمتهای دیگه زیپ میکنه و با همین برنامه هم میتونید فایلتون رو به هر چند قسمت که میخواید تقسیم کنید
[quote author=dooddoorood link=topic=11698.msg62680#msg62680 date=1203092289]
ممنون از توضیحتون
بله مطمئنم، به gz و خیلی فرمتهای دیگه زیپ میکنه و با همین برنامه هم میتونید فایلتون رو به هر چند قسمت که میخواید تقسیم کنید
[/quote]
من PowerArchiver رو هم دانلود و نصب کردم فایل رو با فرمت tar.gz. فشرده می کنه ! و phpmyadmin برای import کردن دیتابیس اون فرمت رو نمی پذیره. حالا اصلا راهی هست که بشه خود فایل sql رو به چند تا فایل sql کوچکتر تقسیم کرد بصورتی که مشکلی برای اونها پیش نیاد و بشه ایمپورتشون کرد تو phpmyadmin ؟
آیا کسی از بچه امکان این رو داره تا دیتابیس من رو وارد phpmyadmin خودش کنه و بعد برام دیتابیس رو تیکه تیکه لااقل 3 یا 4 تیکه فایل اکسپورت با فرمت gz. بگیره ؟