قالبهاي css چطوري فارسي ميشن
دوستان من قبلا توي همين سايت طريقه فارسي سازي و ساخت قالب مامبور رو ياد گرفتم و اموزش هم خداييش خيلي كامل بود. ولي الان هرچي قالب ميسازن همه css هستش مي خواستم بازم ازتون خواهش كنم كه فارسي سازي قالبهاي Css رو هم توضيح بدين چون من خيلي گير اين قضيه هستم . بازم ممنون ميشم
پاسخ : قالبهاي css چطوري فارسي ميشن
دوست من این بستگی به خود CSS داره اما همه چیز بیشتر در آموزش های قالب ها توضیح داده شده شما کافیه یک قالب فارسی شده رو بردارید و نگاه کنید ببنید چه کارهای انجام شده است
و در انجمن هم مشکلات خودتون رو جستجو کنید بارها بارها توضیح داده شده است و حتما به نتیجه می رسید
جناب مجيد جان دستت درد نكنه . من خودم هم مي تونستم برم فايل مقايسه كنم . ولي مي خواستم يه زحمت بكشيد كليد اصلي رو بديد ما بقيش رو دنبال كنيم . مثل قالب هاي اچ تي ام ال كه مي گفتن بعد از تگ بادي dir="rtl" بزنيد تا درست بشه
منم دنبال همچين راهنمايي مي گشتم
توي css هم همينه .
بهترين راه همينه كه مجيد جان گفت . چون تغييرات يكي دو تا نيستن .
شما براي به كلاس td اينها رو اضافه كن text-align: right; و direction: rtl; كلاس هاي متعددي اين تغيير رو نياز دارن . بعلاوه بعضي تغييرات ديگه .
يه راهنمايي : در انجمن كلمه ي فارسي سازي قالب رو سرچ كنيد.
دوست عزيز شما كتاب آموزش css هم سراغ دارين . اگه سراغ دارين اسم و نام نويسنده رو لطف كنين . اخه من بعد از چند روزي گشت و گذار تونستم يكي پيدا كنم اونم 101 ترفند css هستش نه اموزش . اين برا كسيه كه بلد باشه بخواد ترفنداش رو ياد بگيره
دوست عزیز من زیاد وارد نیستم .. ول فکر کنم مهمترین چیز این کد باشه
direction: rtl;
که باید تو فایل css قالبت زیر body بنویسی
من که از این استفاده میکنم
آقایون عزیز
تغییرات یکی دو تا نیست که به همین راحتی بشه براش صحبت کرد بیشتر بر اساس تجربه بدست میاد و مقایسه من از اول هم گفتم
کمی هم باید با کلاس ها آشنا باشید که توی آموز شها اومده و می تونید مطالعه کنید