با سلام.
من می خواستم در منو اصلی سایتم( عمودی) از hr-horizental line با فرمت دلخواه (تغییر در css کلاس hr) به عنوان جدا کننده استفاده کنم، چی کار باید بکنم؟!
با تشکر. (قالب استفاده شده winterportal - سایت چند زبانه )
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
من می خواستم در منو اصلی سایتم( عمودی) از hr-horizental line با فرمت دلخواه (تغییر در css کلاس hr) به عنوان جدا کننده استفاده کنم، چی کار باید بکنم؟!
با تشکر. (قالب استفاده شده winterportal - سایت چند زبانه )
كلاس mainmenu رو در Css اديت كنيد !
اموزش css در سايت موجود است.
گشتم ، آموزشش بود ، اما اون چیزی که می خواستم نبود، ممکنه یه کم توضیح بدین؟ یا لینک توضیحی چیزی رو بذارین؟
همی طور من می خواستم تو ماژول منو پیش فرض کنار هر ایتم منو یه علامت arrow بذارم ، تو تنظیمات خودش هست ، اما وقتی انتخابش می کنم ، هیچ تغییری نمی کنه، فایل های عکس مربوط به اون رو هم تو images مربوط به template سایتم کپی کردم...
ميشه خواستتون رو با يك عكس نشون بديد تا بهتر راهنماييتون كنيم.
آموزش ساخت  css در بخش آموزشي سايت Mambolearn.Com موجود است !
هیچی ، کار سختی نمی خوام ، فقط می خوام کنار هر لینک تو من یه arrow بذاره ، زیرشم یه hr رسم کنه ، نمی خوام سنگین بشه سایتم ، ساده ساده، اگر هنوز واضح نیست بگین تا عکس بذارم.
به زیر توجه کنید
دقت کنید این دو مورد می تونه یک تصویر کوچک بیاره و یک خط زیر هر منو بندازه تست کنید و خودتون ادامه بدید .... ;)کد:a.mainlevel {
border-bottom:1px solid #009933;
background: url(../images/bullet.gif) no-repeat right center;
}
نه ، این فقط میاد یه بردار زیر هر لینک منو قرار میده اولا بردار سراسری نیست و به اندازه طول متن لینک هست ، ثانیا فاصله اون با متن کم هست شده شبیه به under line ، من hr می خواستم که جداش کنه... یعنی می خوام بعد از هر آیتم منو یه تگ<hr> اضافه بشه (به عنوان جدا کننده) ، همین ....در رابطه با عکس arrow هم این جوری میاد اون رو پس زمینه هر آیتم قرار میده نه کنار هر آیتم!!! من می خوام کنارش بیافته. شبیه به ماژول منو جادویی ، عجیبه همین ماژول هم تو تنظیماتش یه سری پارامتر داره که می شه عکس برا منو انتخاب کرد ، اما نمی دونم چرا کار نمی کنه!!!
در مورد فاصله خیلی راحت میشه این کار رو کرد با خود همین سی اس اس و همچنین میشه کاری کرد که خط کامل بیاد
این ها که گفتی همش با سی اس اس حل شدنی هست
اما در مورد hr اگر حتما نیاز هست باید ماژول منوی اصلی رو ادیت کنی
آره درسته با css هم می شه ، با padding o margin و این چیزا یه چیزایی شبیه اون چیزی که می خواستم دراوردم ، اما hr یه چیز دیگه هست ، خود ماژول منو اصلی رو نگاه کردم ، اومده یه تابع دیگه رو صدا زده ، mosShowVIMenu() این تابع کجا تعریف شده؟ تو کدوم فایل که برم تغییرات رو توش اعمال کنم...
با تشکر.