من میخوام یک سایت تبلیغاتی راه اندازی کنم
ایا ماژول یا چیز دیگری هست که این کا رو برای من انجام بده
نمایش نسخه قابل چاپ
من میخوام یک سایت تبلیغاتی راه اندازی کنم
ایا ماژول یا چیز دیگری هست که این کا رو برای من انجام بده
کامپوننت تبلیغات پیشرفته را استفاده کنید ولی فکر کنم از اسکریپتهای دیگه استفاده کنید غیر مامبو بهتر باشه
البته باید دید بزرگان چی میگن
فکر نکنم کامپونت تبلیغات پیشرفته کارش این باشه...
به گمانم میخواهید یک سایت مثل istgah.com و niazerooz.com راه بندازید. کار مامبو نیست چنین کاری. نرم افزارهایی مخصوص این کار وجود دارند. با سایت ها تماس بگیرید شاید راهنماییتون کنند.
اتفاقا سایت ایستگاه از مامبو استفاده میکنه.
ولی چنین تغییراتی در مامبو به صورت اختصاصی صورت میگیره.
در صورتی که نیاز دارید این کار رو صورت بدید میتونید با ما تماس بگیرید تا شرایط کاری برای شما اعلام بشه.
چون ايستگاه تغييرات زيادى روى هسته ى مامبو انجام داده، سيستمش به طور جدا فروخته ميشه كه بهتره اون رو بگيريد. البته يه سيستم رايگان هم به نام نشانگر neshangar هست كه من استفاده نكردم.
میشه این سیستم نشانگر رو که گفتید لینکشو بزارید ؟
با سلام
راستش من هم سیستم نشانهگر را ندیدم، در گوگل هم کمی جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم، خوشحال می شم لینک این سیستم را در اینجا قرار بدید، اما در صورتی که نیاز به سیستم اختصاصی شده تبلیغاتی دارید، می توانید با آدرس ایمیل sales[at]mambolearn[dot]com تماس گرفته تا با توجه به نیاز های شما، یک سیستم تبلیغاتی برای شما اماده شود.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
ببين اصلا غير از مامبو سراغ هيچي نرو
من يكي از همين سيستمهاي تبليغاتي غير مامبويي رو خريدم 250 هزار تومان و الان هم از روي سايت برش داشتم و گذاشتم كتار منتظرم تا پول دستم بياد تا آخر تابستون بدم مامبوارن بنويسه .
اصلا غير از مامبو سراغ هيچي نرو
اين حرف كسيه كه خودش از غير مامبو چوب خورده
باي
با سلام به دلیل اینکه سایت تبلیغاتی از نوع سایت های با بازدید بالا هستند و اکثر دوستان که برنامه های تجاری برای فروش مینویسند نیاز اکثر کاربر هارا باید بر طرف کنند و چیزی درست کنند که همه بخرند به همین علت یا مشکل داره سیستم هاشون یا برخی نیاز های شما رو برطرف نمیکنه و مشکلات دیگه من هم پیشنهاد میکنم چه با مامبو چه یک سیستم مستقل بدید براتون اختصاصی بر اساس امکاناتی که مورد نیاز هست بنویسند.
یا علی.