سلام
میشه دو بار یه ماژولو در سایت منتشر کرد. ( مثلاً ماژول « نشان دادن عناوین به چهار حالت »)من که این کارو می کنم ارور می ده ؟ :(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میشه دو بار یه ماژولو در سایت منتشر کرد. ( مثلاً ماژول « نشان دادن عناوین به چهار حالت »)من که این کارو می کنم ارور می ده ؟ :(
سلام
از یه ماژول کپی بگیرید... میشه :)
چه اروری میده؟
یا علی علیه السلام
سلام
اروری که می ده شامل اسکرول لینک و نمایش مطالب به چهار صورت و ... می شه اینه!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gooyana/public_html/modules/mod_linkincat_scroller.php on line
که بعد از کلمه line شماره ها متفاوته ! :(
مي تونين فايل xml اين ماژول رو ويرايش كنيد و با تغيير اسم و.. اون رو به هر تعداد كه خواستين دوباره نصب كنيد . بعضي از ماژول ها رو نمي شه كپي گرفت .
سلام
Invalid argument supplied for foreach() رو سرچ کنید به یه if میرسید... توضیح داده شده، این هم ارور نیست :) فقط یه warning هست :)
به خاطر اینه که چیزی نیست که بخواد نشون بده، شما باید تنظیمات رو درست انجام بدید
یا علی علیه السلام
مدیریت مامبو > تنظیمات کلی > خطایابی سایت رو خاموش کنید ببینید حل میشه ؟
سلام
نه اون که قطعا خاموشه ;) وگرنه الان جیغ ملت در اومده بود ;) میتونند هم از error_reporting(0); استفاده کنند در بالای فایل وارنینگ دار :)
یا علی علیه السلام
از یه ماژول که کپی بگیرند ، دیتا بیسش چی می شه؟! با هم تداخل ایجاد نمی کنه؟! ( مثلا یه select اطلاعات اون رو هم نشون می ده.قاعدتا باید اسم جداول رو هم تغییر داد...
علی جان اگر بخواییم خیلی ساده بگیم ... باید بگیم : ماژول ها اکثرا دیتابیس ندارند ! یعنی در واقع از دیتابیس کامپوننت های موجود استفاده میکنند .
با کپی گرفتن در 99% مشکلی پیش نمیاد ... برای اون 1% هم میشه با تغییر اسم ماژول ( حسین تقریبا توضیح داد ) مشکل رو حل کرد
یا علی