با عرض سلام و تبريك سال نو
چطور مي شود از يك كامپوننت مثل گالري داتسو دو نسخه داشت متاسفانه با سرچ به جايي نرسيدم
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام و تبريك سال نو
چطور مي شود از يك كامپوننت مثل گالري داتسو دو نسخه داشت متاسفانه با سرچ به جايي نرسيدم
باید تغییراتی در بعضی از کد ها و همچنین نام کامپوننت بدید تا بشه نصب کرد
قبلا در انجمن در مورد یکبار بحث شده است
بعضی تغییرات در XML هست و بعضی دیگر در فایل های نصب و ...
موفق باشید
مرسی از جواب ولی بهتر از این نمی شد من رو گیج کنید
من بحثی که قبلا شده بود را پیدا نکردم اگر ممکن است لینکش را بگذارید
با توجه به این که شاید این موضوع خیلی به درد بخور باشد و برای همه کامپوننتها به کار رود لطفا توضیح کاملی بدهید
اگر مطلب انگلیسی هم بود لینک بگذارید خودم ترجمه می کنم تو سایت می ذارم
سلام
ببین راه حل جامعی نداره آخه! شما باید کل کد ها رو اصلاح کنید، کاملا بستگی به کد داره! نمیشه راه حل جامعی داد اصلا
فقط میتونم بگم باید یه مقدار لا اقل php بلد باشید ... باور کنید اگر راه حل جامعی وجود داشت عرض میکردم
ولی برای گالری داتسو، شما میتونید 2 تا گالری root بسازید و گالری های دیگرتون رو توی اونها... اونوقت از توی منو از نوع لینک بسازید و به هر کدوم لینک بدید... چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
یا علی علیه السلام
با سلام
خوب مطما برای کپی گرفتن از یک کامپوننت شما حداقل باید کمی در مورد PHP و MySQL بدونید، برای مثال کامپوننت Datso را از حالت فشورده خارج کنید، نرم افزار dreamweaver را باز کنید، در قسمت Find & replace آدرس پوشه Datso را بدید.
همان طور که می بینید، نام فایل های اصلی رو اگر توجه کنید هست datsogallery.php خوب پس ما datsogallery در find می زنیم و datsogallery2 رو در replace، حالا بر روی کلید عوض کننده کلیک کنید تا در کل پوشه دنبال این دو اسم بگرده و عوض کنه.
خوب، حالا با این کار DreamWeaver نه تنها فایل های PHP بلکه XML رو هم ویرایش کرده و بانک اطلاعاتی به راحتی از datsogallery به datsogallery2 تغییر پیدا کردند.
حالا شما باید بصورت دستی، فایل هایی که در اسمشون datsogallery هست رو تغییر بدید به datsogallery2 برای مثال :
datsogallery.php به datsogallery2.php
admin.datsogallery.php به admin.datsogallery2.php
admin.datsogallery.html.php به admin.datsogallery2.html.php
اتمام، حالا با فرمت zip فشورده و نصب کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی