ایجاد تغییر در ماژول اخرین فایل های اضافه
با سلام خدمت دوستان .
من ماژول آخرین فایل های اضافه شده رو از سایت ریموسیتوری گرفتم، حالا می خواستم css اون رو اختصاصی کنم ، منتها جایی برای تنظیم این مورد در قسمت مدیریت این ماژول نیست ، بنابراین باید خودم این قسمت رو براش ایجاد کنم، حالا سوالی که داشتم اینه که فقط یه text field به فایل xml اون اضافه کنم به نام moduleclass_sfx کافیه؟! جایی دیگه نمی خواد چیزی تعریف کنم؟! بقیه ماژول ها رو که نگاه کردم به نظر می رسه متغیر moduleclass_sfx یه مقدار global تو کل مامبو باشه و نیازی به تعریف و این چیزا نداشته باشه. درست می گم؟!
اگه کار دیگه ای هم به این منظور باید بکنم ، لطفا بگین.
با تشکر.
این کارا رو کردم ، مشکلی نداشت ، فقط background-color که براش تعریف می کنم ، کار نمی کنه ، بقیه کد ها اما درسته و کار می کنه!
نظر شما چیه؟
** پست های شما یکی شد
پاسخ : ایجاد تغییر در ماژول اخرین فایل های اضافه ش&#
با سلام
علی جان واقعا پشتکار شما در کار با مامبو قابل تحسین هست، بله moduleclass_sfx یک آیتم کلی هست.
کد:
<param name="moduleclass_sfx" type="text" default="" label="Module Class Suffix" description="A suffix to be applied to the css class of the module (table.moduletable), this allows individual module styling" />
در مورد backgroud-color ، مثل همیشه باید با تمام CSS خود بررسی کنید ;)
موفق و پیروز باشید
یا علی
پاسخ : ایجاد تغییر در ماژول اخرین فایل های اضافه ش&#
با سلام.
یه مدت این اینترنت مشکل پیدا کرده بود ، دیر تونستم سر بزنم. خیلی زور داره ماهی 25 هزارتومن بدی پای اینترنت ، مشکل هم داشته باشه...
خودم احتمال می دم یه جای دیگه داره bgcolor ست می شه ، گرچه با دست کاری کردن قالب ، اون رو تو قالب حل کردم ، اما خوب تو css هر کاری می کنم درست نمی شه ، به هر حال می خواستم مشکل حل بشه که شد ، حالا راهش یکم غیر معمول باشه دیگه ...