با سلام خدمت دوستان
ما بنا بدلایلی مجبوریم فایل index.php سایتمون رو تغییر نام بدیم.
ولی قوتی تغییر نام می دیم هیچکدام از لینک مطالبی که تا بحال نوشته شده اند کار نمی کند.
آیا شما راه حلی سراغ دارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
ما بنا بدلایلی مجبوریم فایل index.php سایتمون رو تغییر نام بدیم.
ولی قوتی تغییر نام می دیم هیچکدام از لینک مطالبی که تا بحال نوشته شده اند کار نمی کند.
آیا شما راه حلی سراغ دارید؟
سلام
مثلا می خواین به جای yourname.com/index.php با آدرس yourname.com/eyval.asp وارد سایت بشید ؟
نه می خوایم index قبلی رو تغییر بدیم مثلا به index2.php در عین حال لینک مطالب قبلیمون هم از دست نره و شکسته نشه.
با سلام
ههممم منظور شما این هست که اگر وارد لینکی بود index.php?option=com_contact باز بشه با اینکه فایل index.php وجود نداره؟ و فایل index2.php وجود داره؟
می تونید از این روش استفاده کنید، کد زیر را در .htaccess گذاشته و در پوشه مامبو ذخیره کنید.
موفق و پیروز باشیدکد:RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*) index2.php
یا علی
[quote author=سیادتی link=topic=12614.msg67110#msg67110 date=1207174126]
با سلام
ههممم منظور شما این هست که اگر وارد لینکی بود index.php?option=com_contact باز بشه با اینکه فایل index.php وجود نداره؟ و فایل index2.php وجود داره؟
می تونید از این روش استفاده کنید، کد زیر را در .htaccess گذاشته و در پوشه مامبو ذخیره کنید.
موفق و پیروز باشیدکد:RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*) index2.php
یا علی
[/quote]
متاسفانه این روش هم جواب نداد.
با سلام
خوب شما باید فایل index.php را مثلا به نام index_mini.php تغییر دهید و در htaccess بجای index2.php که بنده عرض کردم شما index_mini.php را قرار دهید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
خب[quote author=سیادتی link=topic=12614.msg68846#msg68846 date=1208549840]
با سلام
خوب شما باید فایل index.php را مثلا به نام index_mini.php تغییر دهید و در htaccess بجای index2.php که بنده عرض کردم شما index_mini.php را قرار دهید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
خب دوست عزیز من هم همین کارو کردم.
سلام دوست گرامی لطفا آدرس سایت را قرار بدید و اسم صفحه هم که تغییر دادید بگید تا دوستان چک کنند.
یا علی