سلام
چطور میشه که مطالب پست شده به صفحه اصلی ستوناش قفل شن. مثلا وقتی یه مطلب دارای عکسه ، ستون دوم عرضش کوچکتر میشه و ستونها چپ و راست میشن در نتیجه صفحه یکم بد منظره میشه :-\ لطفا اگه چاره ای داره بفرمایین.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چطور میشه که مطالب پست شده به صفحه اصلی ستوناش قفل شن. مثلا وقتی یه مطلب دارای عکسه ، ستون دوم عرضش کوچکتر میشه و ستونها چپ و راست میشن در نتیجه صفحه یکم بد منظره میشه :-\ لطفا اگه چاره ای داره بفرمایین.
متوجه نشدم
یعنی یک ستون رو در یک عرض ثابت کنید ؟؟؟ این کار با سی اس اس انجام میشه و ...
منظورم دقیقا همینه :) اگه یه راهنمایی بفرمایین ممنون می شم.
اصولا قالب هایی که با div طراحی شده باشن فیکس کردن عرض اون ها خیلی راحتر انجام میشه
.کافیه که به اون td و یا div مربوطه یک width بدید و فیکس بشه به اون عرض مثلا width:350px; حالا عرض این هست و اگر بیشتر بشه بسته به قالب یا روی دیو های دیگه میاد یا زیرش اما تغییری در سایز ایجاد نمیشه
حالا اینها بستگی به قالب شما داره البته و نوع طراحی البته اصولش همون هست که گفتم و البته چند مورد دیگه که اصولا با همون width و یا height مشکل حل میشه
تست کنید
سلام
مشکل اینه که اگه تصویرها رو اگه بخوام فیکس کنم یه مشکل دیگه پیش می یاد و اون اینکه مثلا تیتر یه پست اگه یکم طولانی باشه بازهم این مشکلو دارم . این قضیه کدی ، چیزی نداره و یا یه تنظیم کلی که بشه ریشه ای حل کرد؟
سلام
این سوال من مثل اینکه خیلی سخته. ???
با سلام
خیر سوال سختی نیست، اما در اینجا کسی در مورد نحوه تغییر CSS های شما نمی تواند نظر دهد، مطما می دانید که در CSS گاهی چندین کلاس باعث ایجاد یک محیط خواهند شد و یا اشتباه در یک قسمت از CSS مشکلات فراوانی را ایجاد کند، حالا ما نه CSS شما را دیدم و نه قالب شما، در مورد درست شدن CSS شما نظر هم بدیم؟ ;)
سعی کنید برای رفع این گونه موارد به مطالعه سایت هایی همچون w3schools یا سایت های مشابه که نحوه نوشتن CSS مناسب و استاندارد را آموزش می دهند بپردازید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
اگه من قالبو آپ کنم شما این کارو واسم انجام میدین؟