سلام
من وقتي ميخوام از lxmenu به صورت افقي استفاده كنم منوها از چپ چيده ميشن يعني منوي "صفحه اصلي " سمت چپ و بقيه به ترتيب تا به راست چيده ميشن چيكار بايد كنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من وقتي ميخوام از lxmenu به صورت افقي استفاده كنم منوها از چپ چيده ميشن يعني منوي "صفحه اصلي " سمت چپ و بقيه به ترتيب تا به راست چيده ميشن چيكار بايد كنم؟
جای منو ها رو در لیست عوض کنید. یعنی صفحه اصلی رو ببرید آخر و به همین ترنیب...
سلام
از كمكتون ممنونم
سلام
من رفتم اين كارو انجام دادم ولي چون چينش منوه ب عكس هست به جاي صفحه اول كه ايندكس باشه يكي از صفحات ديگه كه تو چينش شماره يك معرفي شده نشون داده ميشه؟
استفاده از اين كامپوننت بايد يك راه حل ديگه داشته باشه اين روش اصولي به نظر نميرسه
یعنی چی؟
شما با این کار فقط جای منو ها رو عوض میکنید.
هیچ تغییر دیگه ای رخ نمیده.
شما از بخش مدیریت کامپوننت LXMENU منو رو راست به چپ کردید؟ (Right To Left)
سلام
اصلا اين كامپوننت اين قابليت رو نداره كه بتونيد Right To Left بكنيد يا بر عكس . اما مشكل در اينجا بود كه اگر مي خوايم جاي منهارو عوض كنيم در منوي اصلي نبايد باشه به عبارت ديگه اگر در منوي اصلي صفحه اول رو جاش رو عوض كنيدمثلا بزاريد شماره 2 هر چي كه شماره يك قرار بگيره صفحه اول و ايندكس سايت خواهد شد. من كاري كه كردم اين تغييرات رو در منوي بالاي صفحه انجام دادم و به lxmenu منوي بالاي صفحه رو معرفي كردم
دوست گرامی
شما میتونید بدون تغییر آی دی جای منو ها رو عوض کنید.
LXmenu هم قابلیت تغییر راست به چپ رو داره. هم توی منوهای اصلی و هم توی زیر منو ها. لطفا با دقت نگاه کنید تا پیدا کنید.