-
تصاوير
سلام
1- مي شه لطفا راهنمايي كنيد چطور مي شه يك عكس كوچك را كه قرار مي دهيم با كليك ماوس روي آن يك صفحه ديگر باز شود وسايز بزرگ عكس در آن باشد؟من يك static contentدرست كردم وعكس بزرگ را در آن گذاشتم واز عكس كوچك به آن لينك كردم .روش درستي هست؟
2- اگر بخواهيم كه با كليك روي يك مطلب يك فايل word يا pdf يا html باز شود چه كنيم؟
3- براي گالري عكس چه بايد انجام دهيم؟من گالري داتسو را نصب كردم كه در منو component نشان مي دهد ولي مراحل تعريف كردن آن را نمي دانم كه كجا عكسهاي آن را نشان دهد.
با تشكر
-
پاسخ : تصاوير
سلام شما متوانید محتوی خودتون را حالا هر چی که هست pdf یا ... در سایت آپلود کنید و در پست ها و ... لینک آن را بگذارید این ساده ترین روش هست در مورد گالری باید یک مجموعه بسازید سپس در قسمت آپلود عادی عکس را بارگذاری کنید و برید در منوی اصلی یا دیگر منو ها یک لینک به کامپونت گالری بدید
مثلا در منوی اصلی جدید را بزنید سپس کامپونت را انتخاب کنید و از آنجا گالری را انخاب کنید.
در مورد دیدن تصاویر آپلود شده در گالری از منوی کامپونت ها گالری را انتخاب کنید تصاویر را بزنید تصاویری که آپلود کردید را نمایش میدهد.
یا علی
-
در قسمت لينك وسپس آپلود internal error مي دهد ونمي شه فايلي را آپلود كرد .در قسمت urlچه آدرسي بدهم كه فايل را درست بياورد؟
-
سلام این خطا مربوط به سرور هست معمولا شما از چه نسخه ای مامبو استفاده میکنید و سرور شما ویندوز هست یا لینوکس در ضمن من منظورتون را از آپلود فایل نفهمیدم آیا منظورتون آپلود در قسمت ایجاد محتوای جدید است یا خیر ؟
یا علی.
-
سلام
مامبو 4.6.3 انگليسي با سرور ويندوز
وقتي كه در يك متن مي خواهم يك لينك بدهم وپنجره لينك باز مي شود .
----link url----browse----Upload a new file in this folder
اينجا كه upload را مي زنم error مي دهد.ولي در همان قسمت ----Upload a new file in this folder اگر آدرس بدهم درست كار مي كند ولي نمي دانم چه نوع آدرسي بدهم مثلا /mambo4.6.3/images كه مي دهم عكس يا فايل را درست نمي آورد.ودر سايت جاي آن ضربدر خورده كه آدرسش را پيدا نكرده
-
اولا چه خطایی در آپلود میده این مهمه اگر بنوسید بهتره ؟
در ثانی آدرس عکس رو اینطوری بدید images/stories/majid.jpg مثلا این آدس عکس برای شما لود خواهد شد در ادیتور
-
خيلي خيلي خيلي ممنونم .عكسها درست شد با همان آدرسي كه داديد. :D
در مورد گالري داتسو وقتي مي خواهم مجموعه تعريف كنم اين پيغام خطا را مي دهد
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\MamboV4.6.3\administrator\component s\com_datsogallery\admin.datsogallery.php on line 1803
لطفا راهنمايي كنيد.