نصب مامبو روی دامین یا آی پی
با سلام و خسته نباشید
من مامبو را روی کامپیوتر شخصی خودم نصب کردم و می خواهم وقتی که به اینترنت وصل هستم, افراد دیگری از طریق اینترنت سایت من را ببینند, یا با زدن آی پی کامپوترم یا دامینی که ثبت شده. برای همین موقع نصب مامبو در قسمتی که آدرس سایت را نوشته localhost, من آدرس دامین یا آی پی را گذاشتم. ولی وقتی سایتم را باز می کنم, قالب سایت, عکس ها و ... نشان داده نمی شوند.
سوالم این است که آیا اصلا مامبو این امکان را دارد که به آن از بیرون دسترسی داشته باشیم ( با دامین یا آی پی)؟ اگر بله من باید چه تنظیماتی غیر از تنظیمات بالا را انجام می دادم که سایتم درست نشان داده می شد؟
از راهنمایی های شما متشکرم
پاسخ : نصب مامبو روی دامین یا آی پی
[quote author=ah link=topic=13319.msg70473#msg70473 date=1209986924]
با سلام و خسته نباشید
من مامبو را روی کامپیوتر شخصی خودم نصب کردم و می خواهم وقتی که به اینترنت وصل هستم, افراد دیگری از طریق اینترنت سایت من را ببینند, یا با زدن آی پی کامپوترم یا دامینی که ثبت شده. برای همین موقع نصب مامبو در قسمتی که آدرس سایت را نوشته localhost, من آدرس دامین یا آی پی را گذاشتم. ولی وقتی سایتم را باز می کنم, قالب سایت, عکس ها و ... نشان داده نمی شوند.
سوالم این است که آیا اصلا مامبو این امکان را دارد که به آن از بیرون دسترسی داشته باشیم ( با دامین یا آی پی)؟ اگر بله من باید چه تنظیماتی غیر از تنظیمات بالا را انجام می دادم که سایتم درست نشان داده می شد؟
از راهنمایی های شما متشکرم
[/quote]
بله امکان پذیر است
شما از چه سیستم عاملی استفاده میکنید؟
اگر همون IP را بزارید برای آدرس سایت باید درست بشه
سلام ip سیستم که با آن به انترنت وصل شدی را میتوانی بدی به دوستانت تا سایت را ببینند
یا علی
با تشكر از راهنمايي شما
من از سيستم عامل ويندوز استفاده مي كنم و اين كار را كردم ولي خطاي زير را ميدهد:
25 queries executed
1
SELECT folder, element, published, params
FROM jos_mambots
WHERE published >= 1
AND access <= 0
AND folder = 'system'
ORDER BY ordering--------------------------------------------------------------------------------2
SELECT template
FROM jos_templates_menu
WHERE client_id = 0
AND ( menuid = 0 OR menuid = 11 )
ORDER BY menuid DESC
LIMIT 1--------------------------------------------------------------------------------3
DELETE FROM jos_session
WHERE (
( time < '1210093442' )
AND guest = 0
AND gid > 0
) OR (
( time < '1210093442' )
AND guest = 1
AND userid = 0
)--------------------------------------------------------------------------------4
SELECT *
FROM jos_session
WHERE session_id = 'b529194a44150ad52676e79c009398bd'--------------------------------------------------------------------------------5
UPDATE jos_session SET `time`='1210094342',`userid`='0 9;,`usertype`='',`username`='' ,`gid`='0',`guest`='1' WHERE session_id='b529194a44150ad52676e79c009398bd& #039;--------------------------------------------------------------------------------6
SELECT *
FROM jos_menu
WHERE id = 11--------------------------------------------------------------------------------7
SELECT a.*, u.name AS author, u.usertype, cc.name AS category, s.name AS section, g.name AS groups,
s.published AS sec_pub, cc.published AS cat_pub, s.access AS sec_access, cc.access AS cat_access,
s.id AS sec_id, cc.id as cat_id
FROM jos_content AS a
LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = a.catid
LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = cc.section AND s.scope = 'content'
LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = a.created_by
LEFT JOIN jos_groups AS g ON a.access = g.id
WHERE a.id = 7 AND ( a.state = 1 OR a.state = -1 )
AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2008-05-06 20:49' )
AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2008-05-06 20:49' )
AND a.access <= 0--------------------------------------------------------------------------------8
SELECT a.id
FROM jos_content AS a
WHERE a.catid = 1
AND a.state = 1
AND a.access <= 0 AND ( a.state = 1 OR a.state = -1 )
AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2008-05-06 20:49' )
AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2008-05-06 20:49' )
ORDER BY a.ordering--------------------------------------------------------------------------------9
UPDATE jos_content
SET hits = ( hits + 1 )
WHERE id = '7'--------------------------------------------------------------------------------10
SELECT hits
FROM jos_core_log_items
WHERE time_stamp = '2008-05-06'
AND item_table = '#__content'
AND item_id = '7'--------------------------------------------------------------------------------11
UPDATE jos_core_log_items
SET hits = ( hits + 1 )
WHERE time_stamp = '2008-05-06'
AND item_table = '#__content'
AND item_id = '7'--------------------------------------------------------------------------------12
SELECT folder, element, published, params
FROM jos_mambots
WHERE access <= 0
AND folder = 'content'
ORDER BY ordering--------------------------------------------------------------------------------13
SELECT id, title, module, position, content, showtitle, params
FROM jos_modules AS m
INNER JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id
WHERE m.published = 1
AND m.access <= 0
AND m.client_id != 1
AND ( mm.menuid = 0 OR mm.menuid = 11 )
ORDER BY ordering--------------------------------------------------------------------------------14
SELECT a.*
FROM jos_components AS a
WHERE ( a.admin_menu_link = 'option=com_syndicate' OR a.admin_menu_link = 'option=com_syndicate&hidemainmenu=1' ; )
AND a.option = 'com_syndicate'--------------------------------------------------------------------------------15
SELECT COUNT( id )
FROM jos_menu
WHERE type = 'content_typed'
AND published = 1--------------------------------------------------------------------------------16
SELECT COUNT( id )
FROM jos_menu
WHERE type = 'content_item_link'
AND published = 1--------------------------------------------------------------------------------17
SELECT id
FROM jos_menu
AND published = 1
AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&a mp;id=1'--------------------------------------------------------------------------------18
SELECT id
FROM jos_menu
AND published = 1
AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&a mp;id=2'--------------------------------------------------------------------------------19
SELECT id
FROM jos_menu
AND published = 1
AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&a mp;id=5'--------------------------------------------------------------------------------20
SELECT id
FROM jos_menu
AND published = 1
AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&a mp;id=6'--------------------------------------------------------------------------------21
SELECT id
FROM jos_menu
AND published = 1
AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&a mp;id=7'--------------------------------------------------------------------------------22
SELECT id
FROM jos_menu
AND published = 1
AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&a mp;id=8'--------------------------------------------------------------------------------23
SELECT id, name, link, parent, type, menutype, access
FROM jos_menu
WHERE published = 1
AND access <= 0
ORDER BY menutype, parent, ordering--------------------------------------------------------------------------------24
SELECT id
FROM jos_menu
WHERE link = 'index.php?option=com_search'
AND published = 1--------------------------------------------------------------------------------25
SELECT m.*
FROM jos_menu AS m
WHERE menutype = 'mainmenu'
AND published = 1
AND access <= 0
ORDER BY parent, ordering--------------------------------------------------------------------------------
لطفا راهنمايي بفرماييد. متشكرم
در فایل configuration.php به جای اسم سایت IP را بدید
اين كار را انجام دادم. ولي چون فولدر مامبو من در يك ساب فولدر است، مثلا: mysites/mambo، من هم همين آدرس را در نصب مامبو - قسمت آدرس سايت - وارد كردم ولي باز هم همين خطا را داد، آيا بايد تا آخر آدرس - يعني ساب فولدر mambo - را هم بنويسم يا فقط تا mysites كافيست؟
سلام من منظور شما را اشتباه فهمیده بودم شما تو نصب همان localhost بزن سپس در اتصال که به انترنت داری کلیک کن cleain ip را بزند در مرور گر بعد میبینی که لوکال هاست باز میشه البته به دوستان هم بدی ip را بدی براشون لوکال شما باز میشه و نیازی به تغییر در نصب مامبو نیست در واقع سیستم شما حالت یک سرور در اینترنت را پیدا میکنه
یا علی
از پاسخ شما متشكرم
ولي اصلا منظورتون را متوجه نشدم. cleain ip كجاست؟
در مورد دامين هم به همين شكل است؟
سلام من اشتباه تایپ کردم شما روی آن دو رایانه که در کنار ساعت سیستم عامل پس از اتصال میاد کلیک کنید details را بزنید در آنجا
client ip را می بینید
یا علی
وقتي در بخش مديريت نمايش خطاهاي سايت فعال باشد، خطاهايي كه در بالا گفتم نمايش داده مي شود. علت اين خطا چيست؟ راه حلش چيست؟ با وجود اين خطاها آيا در كاركرد مامبو مشكلي پيش مي آيد؟