با سلام !
چگونه می توان دو تا ماژول کنار هم قرار داد ؟
مثلاً : user1 - user2
توی سایت گشتم یک مطلبی بود دست بالا نوشته بود متوجه نشدم !
همچنین توی قالب های که این امکان را داشتن هم رفتم از کدهای آنها نتوانسم توی یک قالب جدید استفاده کنم !
با تشکر !
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام !
چگونه می توان دو تا ماژول کنار هم قرار داد ؟
مثلاً : user1 - user2
توی سایت گشتم یک مطلبی بود دست بالا نوشته بود متوجه نشدم !
همچنین توی قالب های که این امکان را داشتن هم رفتم از کدهای آنها نتوانسم توی یک قالب جدید استفاده کنم !
با تشکر !
شما یه table بذارید و یکی رو در ستون سمت راست انتشار بدید ، یکی رو در ستون سمت چپ، مثلا:
البته این فقط یه مثال بود ، بهتره که برای td ها کلاس تعریف کنید و style اون رو تو css تعریف کنید.کد:<table border=1 bordercolor=#FFFFFF width="100%" cellspacing="8px">
<tr>
<td width="50%" valign=top bgcolor="#dfdfdf"><?php mosLoadModules ( 'user1' ); ?></td>
<td width="50%" valign=top bgcolor="#dfdfdf"><?php mosLoadModules ( 'user2' ); ?></td>
</tr>
</table>
[quote author=mr_aliagha link=topic=13678.msg72525#msg72525 date=1211521902]
شما یه table بذارید و یکی رو در ستون سمت راست انتشار بدید ، یکی رو در ستون سمت چپ، مثلا:
البته این فقط یه مثال بود ، بهتره که برای td ها کلاس تعریف کنید و style اون رو تو css تعریف کنید.کد:<table border=1 bordercolor=#FFFFFF width="100%" cellspacing="8px">
<tr>
<td width="50%" valign=top bgcolor="#dfdfdf"><?php mosLoadModules ( 'user1' ); ?></td>
<td width="50%" valign=top bgcolor="#dfdfdf"><?php mosLoadModules ( 'user2' ); ?></td>
</tr>
</table>
[/quote]
با تشکر از شما !
کلی کارم را راه انداخت !
میشه در مورد " البته این فقط یه مثال بود ، بهتره که برای td ها کلاس تعریف کنید و style اون رو تو css تعریف کنید. " یکم بیشتر توضیح بدید ! یک مثال بزاری کارم راه میوفته !
یک سوال دیگر
وقتی ماژول را در صفحه ای از سایت نخواهیم نمایش دهیم . یک خط در داخل ماژول ایجاد می شود . اگر بخواهم مثل ماژول دیگر که وقتی چیزی در آنها نیست حذف می شوند از صفحه باشد باید چیکار کنیم !
میخاستم به پست بالایی یکیش کنم ویرایش نداشت !
به طور خیلی ساده مثل کد زیر عمل کنید
کد:<?php if (mosCountModules('user5')) { ?>
<div id="mambolearn1">
<?php mosLoadModules('user5', -2); ?>
</div>
<?php } ?>
[quote author=مجید link=topic=13678.msg72575#msg72575 date=1211546214]
به طور خیلی ساده مثل کد زیر عمل کنید
کد:<?php if (mosCountModules('user5')) { ?>
<div id="mambolearn1">
<?php mosLoadModules('user5', -2); ?>
</div>
<?php } ?>
[/quote]
تو قالب جواب نداد !
[quote author=mr_aliagha link=topic=13678.msg72525#msg72525 date=1211521902]
<tr>
</tr>
</table>
[/quote]
اگر لطف کنید طریقه " بهتره که برای td ها کلاس تعریف کنید و style اون رو تو css تعریف کنید. " را آموزش بدید ممنون میشم !
خوب همون طور که آقا مجید گفتند ، شما این جا یه ID می ذارید ، بعد تو css کلاس معادلش رو تعریف می کنید و استایل ها رو انتقال می دید به کلاس.
مثلا اگه id باشه test کلاس مربوطه می شه #test