چگونه می شود 1-درfacile فرم ساخته شده را به دو ایمیل مختلف ارسال کرد ؟یعنی پس از فشردن دکمه submit فرم به دو ایمیل مختلف ارسال بشه؟
2- همچنین درسایت سه فرم مجزا داشت وهرکدام به یک ایمیل مجزا ارسال بشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چگونه می شود 1-درfacile فرم ساخته شده را به دو ایمیل مختلف ارسال کرد ؟یعنی پس از فشردن دکمه submit فرم به دو ایمیل مختلف ارسال بشه؟
2- همچنین درسایت سه فرم مجزا داشت وهرکدام به یک ایمیل مجزا ارسال بشه ؟
سلام
1- در قسمت manage forms یک new بزنید . از صفحه ای که می آد یه جا نوشته Email Notification: از منوی جلوییش گزینه ی To Custom Address را انتخاب کنید . حالا زیرش ایمیلی که می خواین اطلاعات فرم بهش ارسال بشه رو انتخاب کنید . 'گزینه ی بعدیش یعنی Report رو روی All values ست کنید . و ذخیره رو بزنید . البته این برای یک ایمیله برای فرستادن به دوتا رو نمی دونم . شاید با کاما "," بشه دوتا ایمیل براش تعریف کرد . اگه نشد باید تو کداش تغییر بدید .
البته باید بگم که دکمه ی submit رو که طراحی می کنید باید براش اسکریپت ff_validate_submit رو از قسمت script هنگام ساختن دکمه انتخاب کرده باشید .
2- خوب سه تا فرم بسازید و برای هرکدوم مراحلی رو که گفتم انجام بدید ... برای اینکه سه تا فرم رو در سایت نشون بدید : هر فرم که می سازید یه name داره . منویی از جنس کامپوننت از مدیریت منوی اصلی بسازید . بعد اون رو به کامپوننت فسیل بدید . سپس به تنظیمات منوش رفته . از قسمت پارامتر هاش . نام فرم رو وارد کنید تا اون منو بشه مخصوص فرم دلخواهتون . برای هر سه فرم این مرحله رو برید .
ممنونم .از پاسخ دقیق و واضحتان.آبتین عزیز
اگه فرمی که ساختم بخوام بصورت table به ایمیل بره و دقیقا همون table ها در ایمیل ارسالی دیده بشه چکار باید بکنم ؟
این کار غیر ممکن نیست . ولی شما باید برای submit pices ها اسکریپت های خاصی تعریف کنید . شاید این اسکریپت ها در کتابخانه های این کامپوننت به صورت آماده باشه .
پیشنهاد می کنم در صفحه ی manage form .. یه منوی کشویی هست جلوش نوشته Package : از اون samples رو انتخاب کنید و نمونه فرمهای نسبتا پیشرفته ی ساخته شده با این کامپوننت رو بببینین .
همچنین قسمت های Manage Script Library و Manage Piece Library را بررسی کنید .
در ضمن انجمن های گفتگوی خود این کامپوننت رو فراموش نکنید . ;)
ویرایش فرم -> ثبت قطعه ها - > پایان ثبت -> انتخابی
;)کد:
// declare globals used in this piece
global $mosConfig_mailfrom, $mosConfig_fromname;
// include FacileForms standard library
$this->execPieceByName('ff_InitLib');
// send the mail
$mailbody='متن ایمیل'
$this->sendMail( ' FROM email -Display as FROM adress ', ' Display Name ',
'Target Email - email of recipient', ' SUBJECT' , $mailbody );
هر چند تا که دلتون بخاد ;)
باتشکر از راهنمایی تان من این کد ها را کجا قرار بدم تا فرم با table هابه ایمیل مربوطه ارسال بشه ؟ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید
کدوم کد ها ؟نقل قول:
باتشکر از راهنمایی تان من این کد ها را کجا قرار بدم تا فرم با table هابه ایمیل مربوطه ارسال بشه ؟ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید
کدهایی که من نوشتم ؟
یا کدهای خودتون؟نقل قول:
ویرایش فرم -> ثبت قطعه ها - > پایان ثبت -> انتخابی
یک قالب html بزنید. محل قرارگیری متغیرهاتون رو در اون تعریف کنید. قالب رو در $mailbody قرار بدید.
نقل قول:
// send the mail
$mailbody='متن ایمیل'