سلام
می خواستم بگم چرا گروه مامبو لرن در مورد دادن هاست مطمئن برای مامبو اقدام نمیکنه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خواستم بگم چرا گروه مامبو لرن در مورد دادن هاست مطمئن برای مامبو اقدام نمیکنه؟؟
سلام
یه سری فعالیت هست که انشالله مرداد ماه اعلام میشه .
هاستینگ هم یکی از این فعالیت هاست .
یا علی
آقای فیروزمندان نمیشه یه مشخصات کلی از سرور ها و مشخصاتشون بگید. من باید تا 1 هفته دیگه وضعیت هاستم رو تعیین کنم.
Linux CentOS
cPanel Control Panel / RVskin / Fantastico
php 4 & mysql 4.0
unlimited features
CPUs : Dual Xeon 3.06 Ghz H/T
Ram : 4 GB DDR
10000rpm SATA HDD
BGP4 Network - backbones : AT&T, Cox, Mzima, XO, and Hurricane Electric
Hosted in State-of-the-Art Datacenter in Las Vegas, NV USA
Backupe roozaneh va haftegi:
Backupe roozaneh rooye harde 2vom
backupe haftegi roo server dige
99.9% uptime guaranty
و قیمت ها؟ یه نمونه هم بدین ما یه تستکی انجام بدیم!
من هم میتونم در این زمینه کمکتون کنم !
هاستینگ روی سرورهای یکی از معتبرترین شرکتهای هاستینگ ایران که در لیست 20 تایی Webhosting.info هم قرار داره !
با قیمتی کمتر از خودش !
و در تابستون با قیمتی وحشتناک ! که باورتون هم نمیشه !!
و توضیح بدم که به خاطر یک سری پروژه هایی که شرکت ما با این شرکت به صورت مشترک انجام میده و تعاملی که بین این دو شرکت هست ما میتونیم این کار رو انجام بدیم ....
اگه موافق هستید با من هماهنگ کنید که من اطلاعات بیشتر رو در اختیارتون قرار بدم ....
راستش جاوید جان تنها شرکتی که تو ایران این شرایط رو داره (مخصوصا اون لیست 20 تایی) شرکت پارس داده هست که قیمت هاش سر به آسمون میزنه، پشتیبانی اون افتضاح هست و امنیتش هم پایین. من خودم از ارتباطات نوین هاست گرفتم ای بدک نیست (گرچه تو ایران بنظر من بهترینه).
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1441.msg9023#msg9023 date=1153221825]
راستش جاوید جان تنها شرکتی که تو ایران این شرایط رو داره (مخصوصا اون لیست 20 تایی) شرکت پارس داده هست که قیمت هاش سر به آسمون میزنه، پشتیبانی اون افتضاح هست و امنیتش هم پایین. من خودم از ارتباطات نوین هاست گرفتم ای بدک نیست (گرچه تو ایران بنظر من بهترینه).
[/quote]
من یه مشکل دارم که نمیتونم مسئله رو لو بدم ! اونم اینکه روند کارمون هنوز کامل نشده !
به زودی توضیح میدم و میگم که کدوم شرکته و قیمتها رو هم اعلام میکنم که شاخ در بیارید !!!!!و بقیه مشخصات ...
از همه نظر هم خودم تضمینش میکنم !
هم امنیت هم سرعت هم پشتیبانی و هم Costomizeable بودن سرورها ! ( فکر کنم هینجا توی فروم تو یه تاپیک گفتم که : شما حتی میتونید برای هر پوشه خودتون یه PHP.INI جدا داشته باشد من روی سرور دیگه ای ندیدم و لی شاید بقیه هم این امکانات رو داشته باشن ! )
در هر حال ما منتظر میمونیم و برای شما و تیم مرموزتون!!! هم آرزوی موفقیت میکنیم.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1441.msg9045#msg9045 date=1153239529]
در هر حال ما منتظر میمونیم و برای شما و تیم مرموزتون!!! هم آرزوی موفقیت میکنیم.
[/quote]
وارد مذاکره شدیم ! من هم بسیار علاقه مندم که به موفقیت برسیم
من تمام سعی خودم رو میکنم و از شرکت هم اختیار تام برای همکاری با شما گرفتم ....
منتظر ادامه فعالیتهای شرکت مرموز !!!!!!! ما باشید :D