-
مشکل در نصب
سلام
من برنامه appservرا نصب کرده ام اما در مرحله ای که می خواهم مامبو را نصب کنم(به صورت لوکال)در مرحله اول Magic Quotes GPC از منو ی Recommended settings به جای off......onاست...
ودر منویMambo installation language این پیغام وجوددارد MySQL Strict Mode is not support
در ادامه هم در مرحله3 این پیغام را میدهد.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in c:\appserv\AppServ\www\mambolearn\includes\databas e.php on line 777
Fatal error: Call to undefined function get_magic_quotes_gpc() in c:\AppServ\www\mambolearn\installation\common.php on line 39
با اینکه چند بار همه برنامه را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما هنوز این مشکل وجود دارد.برای رفع آن باید چه کار کنم؟
-
پاسخ : مشکل در نصب
سلام
توی run تایپ کنید : php.ini
حالا فایلی که اومد توش عبارت magic_quotes_gpc رو پیدا کنید و اون رو برابر On قرار بدید و ذخیره کنید .
MySQL Strict Mode is not support همونطوری که گفتید یک پیغام هست که می گه مامبو با strict mode مشکل داره . که appserv این مشکل رو نداره .
یک بار سیستم رو ریستارت کنید و سپس مامبو رو نصب کنید ;)
-
ممنون از راهنمایی تون اما وقتی من جایی رو که گفتید پیدا کردم نوشته بود on
; Magic quotes for incoming GET/POST/Cookie data.
magic_quotes_gpc = on
; Magic quotes for runtime-generated data, e.g. data from SQL, from exec(), etc.
magic_quotes_runtime = off
; Use Sybase-style magic quotes (escape ' with '' instead of \').
magic_quotes_sybase = off
و مشکل من هنوز حل نشده .............
-
سلام
تابع phpinfo رو در یک فایل قرار بدید و اجرا کنید .
سپس چک کنید روبروی عبارت : Loaded Configuration File چه مسیری نوشته شده .
این فایل php.ini رو باز کنید و تغییرات گفته شده رو اعملا کنید .
Apache رو restart کنید .
چک کنید ببینید مشکل حل شده یا خیر
یا علی
-
سلام
آقای فیروز مندان
ممنون از جوابتون اما من کلا برنامه رو با استفاده ازXAMPPنصب کردم....و الان درست کار می کنه.باز هم ممنون هم به خاطر جواب و هم به خاطر تلاش تون در جهت انتشار برنامه مامبو که جدا بی نظیره.