کامپوننت امکانات اضافه کاربران
سلام راستش من چند سال پیش مدیری سایتی بودم و اونجا از جوملا استفاده می کردم .برای کاربرای سایتمون این امکان وجود داشت تا برای هم پیغام خصوصی بفرستن و عکس قرار بدن چیزه خیلی جالبی بود .و می تونستن کاربرای دیگه رو جز لیست دوستانشون قرار بدن.یادمه این کامپوننت رو دانلود کرده بودن اگه می شه لطف کنید و بگید اسم این کامپوننت چیه ممنون می شم
پاسخ : کامپوننت امکانات اضافه کاربران
این سیستم ترجمه نشده؟ فایل زبان فارسیش وجود نداره؟
[quote author=âHMâD link=topic=13851.msg73350#msg73350 date=1212185284]
این سیستم ترجمه نشده؟ فایل زبان فارسیش وجود نداره؟
[/quote]
خیر فارسی نیست و باید خودتون فارسیش کنید
سلام
من یه کارهایی توی ترجمه انجام دادم . به محض اینکه کامل شد ، خبرش رو میدم .
موفق باشید
والا من تقریبا همشو فارسی کردم اما یه مشکل داره و اونم اینه که title رو که فارسی می کنم نوشته ها این جوری میاد
این پروفایل
و یه مشکل دیگه اینکه پیغام خصوصی هاش باید کامپوننتی به اسم com_mypms داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد اما همچین چیزی توش نیست
اون نوشته رو کپی کردم شد این پروفایل
به صورت حروف عجیب غریب میاد
سلام.ببین شما باید برای هر فایلی که توش کاراکترهای فارسی به کار می بری، یونیکد اون فایل را با فرمت utf-8 ذخبره کنی تا حروفش درست به نمایش دربیاد.مثلا همون فایلی را که الان داری با Notepad بازش کن و بعد save As را بزن و توی انتخاب های موجود، Unicode را برابر UTF-8 قرار بده.
یــــــــــــــــــــــــ ــــــاعـــــــــــــــــ ـــــــــــلی
این کارو قبلا انجام دادم ولی متاسفانه نشد . یه بار هم اومدم مامبو انگلیسی رو نصب کردم و زبان فارسی رو بهش اضافه کردم بازم همین مشکل پیش اومد چرا تو عنوان صفحه نمی شه این کارو کرد؟
سلام
با دريم وير يونيكد رو تنظيم كند ببين ميشه؟
يا علي