مشکل با پل SMF با Mambo 4.6.x فارسی
من با پل SMF با Mambo 4.6.x فارسی مشکل دارم . یعنی درست رو لوکال کار نمی کنه . در واقع وقتی می خوام از کامپوننت ها و مامبوت ها استفاده کنم مشکل می گیره و صفحه باز نمی شه.
مثلا وقتی نام کاربری و رمز عبور رو توی کامپوننت این پل وارد کرده و می خواهیم وارد فروم شویم از سایت ایراد گرفته و مشکل در فایل پل در قسمت مازولها و نیز مامبوت ها می گیرد.
درخواست داشتم که اگر امکان دارد یک بازبینی و تست دیگری در روی لوکال شده و به من خبر دهید.
متشکرم.
پاسخ : مشکل با پل SMF با Mambo 4.6.x فارسی
مشکل از پل نیست چون در همه جا دانلود و نصب شده ، یک فایل readme.html در بسته پل است ف مطمئن شوید که به د ستورالعمل های این فایل عمل کرده باشید
نوید جان حتما مشکل داشته که میگم . تازه مگه اگر همه از یک چیز استفاده میکنند دلیل درستی اون میشه.تازه اگه مشکل نداشته باشه که نسخه های جدیدش نمیاد.
من توی پل فارسی اون مشکل دارم . یعنی وقتی می خوام یکی از مامبوت هارو فعال کنم پیغامی مبنی بر عدم قابلیت نمایش صفحه اصلی سایت میده و از خود فایل اصلی پل اشکال می گیره.
ما اصلا پل فارسی نداریم!
شما از کدوم نسخه استفاده کردید؟
فایل زیپی با این عنوان smf11mambo46bridge11 من در همین انجمن دریافت کردم فکر کنم مشخص باشه.
این قدیمی هستش
نسخه جدیدشو در سایت smflearn دانلود نمایید
وقتی میگم مشکل داره یعنی مشکل داره :
این هم خطاهای اون در لوکال:
وقتی در لوکال وارد کامپوننت این پل می شوم خطای پایین را در بالای صفحه اعلام می کنه.
کد:
Notice: Undefined variable: cb_reg in D:\wamp\www\ULBM\administrator\components\com_smf\admin.smf.php on line 55
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\wamp\www\ULBM\administrator\components\com_smf\admin.smf.php on line 152
وقتی هم از ماژول اون استفاده می کنم و وارد می شوم و نام کاربری و کلمه عبور را وارد می کنم خطای زیر را نمایش می دهد.
تازه چند بار امتحان کردم که ببینم با فعال و غیر فعال شدن مامبوت ها تغییر می کنه که این اتفاق نیافتاده.
کد:
Notice: Undefined variable: db_connection in D:\wamp\www\ULBM\components\com_smf\smf.php on line 112
8: Undefined property: stdClass::$login
فايل: D:\wamp\www\ULBM\components\com_smf\smf.php
سطر: 743خطا در بانک اطلاعاتي: Table 'dbulbm.smf_sessions' doesn't exist
فايل: D:\wamp\www\ULBM\forum\Sources\Load.php
سطر: 2005
مامبو شما دسترسی به پایگاه داده SMF نداره
کاربر پایگاه داده را در پایگاه داده SMF قرار بده و بلعکس
مشکلت حل میشه