در ورژن 4.6.2 وقتی یک کابر جدید ثبت نام می کند و ایمیلی که برایش به آدرس ایمیل داده شده می رود کاملا به هم ریخته است.فکر میکنم با یک تغییر کوچک در کد برنامه این مشکل سریع حل شود.منتظر راهنمایی شما هستم.
نمایش نسخه قابل چاپ
در ورژن 4.6.2 وقتی یک کابر جدید ثبت نام می کند و ایمیلی که برایش به آدرس ایمیل داده شده می رود کاملا به هم ریخته است.فکر میکنم با یک تغییر کوچک در کد برنامه این مشکل سریع حل شود.منتظر راهنمایی شما هستم.
این به خاطر \n موجود در ترجمه هست ، احتمالا با تبدیل به <br> درست می شه...
از کجا می تونم تغییر بدم
[quote author=abimanager link=topic=13927.msg73859#msg73859 date=1212490130]
از کجا می تونم تغییر بدم
[/quote]
سلام باید از قسمت مدیریت سایت بری تو بخش ترجمه ها. بعد گزینه ی Persian را انتخاب کن و از اون دکمه های بالا، دکمه ی "مدیریت ترجمه ها" را بزن.بعدش در صفحه ای که اومد گزینه ی registration را انتخاب کن و از دکمه های بالا ، دکمه ی ویرایش را بزن و دیگه از اونجا می تونی در متن ایمیل هات هر تغییری که خواستی بدی. پس از ذخیره هم دکمه ی بروز رسانی ر ا از اون بالا بزن. دیگه انشاءالله حله.
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ــــــتلی
کاری رو که گفتید انجام دادم و مسیری که گفتید رو پیدا کردم و متنی رو که به ایمیل کاربر جدید میره رو نیز به فارسی ترجمه کردم ولی مشکل همچنان پا برجاست.با اینکه متن رو فارسی کردم ولی همون متون در هم ریخته انگلیسی برای کاربر جدید ارسال میشه.فکر می کنم باید فایل دیگه ای باشه که باید تغییر بدم.اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
سلام. مگه اون متنی را که در ترجمه ها فارسی کردین ، عینا همون متن ایمیل نبود؟ ???
در ضمن دکمه ی "بروز رسانی" را هم زدین؟ ;)
در کل اگه نشد، اون قسمتی را که می گید به هم ریخته هست را بزارید تا ببینیم. :)
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلی
مشکل حل شد.دکمه بروز رسانی رو نزده بودم.خیلی ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووون
فقط من یه مشکل اساسی با tinyMCE داشتم که تو تاپیک دیگه ای عنوان کردم خواهش می کنم این مشکلم حل کنید