-
Popup menu
من می خوام منوی بالایی سایت (یا حتی منوی اصلی) رو بصورت Popup داشته باشم
(یعنی و قتی که ماوس روش میره خودش باز بشه و منوی زیر اون نمایش داده بشه مثل منوی بالای بخش Administrator)
این کار کامپوننت لازم داره یا به قالب مورد استفاده ربط داره و یا اینکه در خود مامبو میشه این کار رو انجام داد؟
اگر میشه منوی تعریف شده رو باید از چه نوعی انتخاب کرد و ...
اگه امکان داره با یک نمونه!
-
پاسخ : Popup menu
سلام
jscook و یا transmenu و یا swmenu رو در همین انجمن جستجو کنید
من swmenu رو پیشنهاد می کنم .
-
سلام
ممنون از جوابتون
ظاهراً (!) همونیه که میخوام!
من اونو نصب کردم و بدون مشکل نصب شد.
و در کاپوننت ها هم رفتم به SwMenuFree رفتم و یه ماژول تعریف کردم
یه سوال کوچیک:
بعدش باید چی کار کنم؟
باید اتفاقی برای منو ها بیوفته؟
باید در بخش منوی اصلی منویی تعریف کنم؟ از چه نوعی؟
میشه یه کمی توضیح بدید؟ (البته سرچ کردم و چیز مفیدی یافت نشد!)
بازم ممنون
-
لازم نیست در مدیریت کامپونت به دنبال ایجاد منو بگردین ... این کامپونت منو های پیشفرض رو به نمایش می زاره ولی باید :
1- به تنظیمات ماژول برید و در قسمت Menu Module Settings ... در کادر کنار Module Name یک نام به دلخواه وارد کنین .. با این کار این کامپونت ماژولی رو در قسمت ماژول ها میسازه .
2- در قسمت Menu Source در همون صفحه تنظیمات منویی که می خواهید به نمایش در بیاید رو انتخاب کنید .. مثلا منوی اصلی.
3- حالا بر روی save کلیک کنید و به قسمت تنظیمات ماژول ها بروید و ماژولی را که کامپونت ساخته رو انتشار بدین و اون رو در موقعیت مورد نظر بگزارید .
حالا این کامپونت منوی زیبای خود را در سایت به نمایش می گذارد و این منو ها همان منو هایی هستند که شما در مدیریت منو ایجاد میکنید .. می تونین ماژول منوی اصلی رو هم منتشر نکنین که این منوی زیبا منوی پیشفرض شما باشد !
در تنظیمات این کامپونت برای زیبا سازی هرچه بیشتر این منو هم امکاناتی هست .. با یکمی دقت در اون میتونین یک منوی باحال برای خود داشته باشید !