مشکل آپلود عکس بوسیله ویرایشگر 4.6.2
سلام به همه
تو مامبو میخوام به مطلبم عکس اضافه کنم
وقتی از ابزار آپلودش استفاده میکنم این ارور رو میده :
Error, "Failed to upload file, internal error..."
و وقتی تو همون صفحه میخوام یه پوشه جدید باز کنم این ارور:
You have no permissions to create the folder
وقتی تو تنضیمات ویرایشگر مطالبش رو خوندم همه پوشه ها رو ایجاد کردم تو مسیر گفته شده : /mambots/editors/mostlyce
و سطح دسترسی همه پوشه ها + خود پوشه mostlyce رو 777 کردم
اما این مشکل هنوز هم هست و حل نشد
حتی تو این مسیر هم تست کردم : mambots/editors/mostlyce/UserFiles
خیلی بهش نیاز دارم
راه حل چیه؟
ممنون از همه
فقط یه نکته بگم که نگفته باقی نمونه
توی تنظیمات ویرایشگر اینو مینویسه : سطح دسترسی فایل mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش
دنبال فایل mostlyce_config.php گشتم اما پیدا نکردم که 777 کنمش
ممکنه از این باشه؟
ممنون
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : مشکل آپلود عکس بوسیله ویرایشگر 4.6.2
عزیزم این پوشه UserFiles
توی root کن نه ویرایشگر
یعنی توی این مسیر /public_html یا www
دمت گرم مجید جان
حال دادی
ولی من هم همین کار را کردم.. userFiles را در پوشه اصلی ایجاد کردم و در Plesk هم Full Control را Set کرده ام ولی.. هنوز Error می ده و میگه Permission ایراد داره!
اگر کاری هست که نکردم و یا احتمالی میدی بفرمایید وگر نه من خودم یه احتمالی میدم و اونم اینه که سرورم یه ایراداتی داره که به این راحتی ها اجازه تغییر Permission رو نمیده!!
نظر شما چیه؟
سلام
فولدر UserFiles رو در روت بسازید . دسترسی اون رو 777 کنید . داخل این فولدر هم ک پوشه به نام Image بسازید . دسترسی اون رو هم 777 کنید . ببینین مشکل حل میشه ؟
دوست عزیز چون منهم این مشکل رو داشتم باید بهت بگم که :
شاید کل سایتتون رو توی Public html یا www قرار دادید ، یعنی اگر سایت شما در پوشه (برای مثال mymambo) در پوشه Public Html یا WWW قرار دارد آنگاه از پوشه سایت خود و وارد mambots » editors » mostlyce شده و آنگاه فایل زیپ UserFiles را در پوشه اصلی و یا یک پوشه بالاتر از پوشه سایت از حالت فشرده در بیاورید .
اون وقت می تونید به راحتی فایل ها و تصاویر و فایل های فلش و ... خود را در محتوای خود قرار دهید.