پاسخ : راهنمائی برای نصب مامبو
سلام
به نظر من ادامه ندید با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا مسیر session برای شما قابل نوشتن کنند
safe mode هم باید خاموش باشه
و فایل configuration.php باید قابل ویرایش باشه ( تغییر پرمیشن به 777)
موفق باشید
عزیز دیر جواب دادین :(
من نصب کردم همه چیز درسته فقط ادیتور لود نمیشه؟؟!! :-\ :'(
سلام
خوب حالا که چیزی نشده ! :D پاک کنید . مشکلتون رو با سرور حل کنید و دوباره نصب کنید .
همه چیز شاید درست باشه ولی با غیر قابل نوشتن بودن مسیر session ها و روشن بودن safe mode بعدها برای شما مشکلات به وجود می آید .
ببینم برای ÷اک کردن تمام فایل ها رو باید از سرور پاک کنم . یا فقط دیتابیس رو ÷اک کنم .
لطفا روش صحیحش رو برام توضیح بدید چون دریوز سایت درست بود ولی امروز به همریخته و همجاش مرتب ارورر زیر رو نمایش می دهد:
کد:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/******/subdomains/******/httpdocs/includes/cmtclasses.php on line 664
سلام.براي اين كه كاملا سايت را پاك كنيد هم ديتابيس را پاك كنيد و هم فايل هاي مامبو را از روي هاستتون پاك كنيد.البته مي تونيد خود ديتابيس را پاك نكنيد و فقط با انتخاب تمام تيبل هاي درون ديتابيس؛ فقط تيبل هايي را كه توسط مامبو ايجاد شده پاك كنيد.
يــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــــلي
یعنی می فرمائید 15 مگابایت فایل رو از روی سرور ÷اک و دوباره آپ کنم :'(
راه بهتر و ساده تری نیست ???
سلام.خوب چرا 15 مگ؟ :o
15 مگ حجم پك باز شده ي مامبو هست. ;)شما اگه بسته ي مامبو را به صورت زيپ بريزيد روي هاست حجمش حدود 5.5 مگ بيشتر نيست. ::)بعد روي هاستتون فايل زيپ مامبو را اكستركت (استخراج) كنيد. :)
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلي
متاسفانه به دلیل مشکلات با سی پنل کنترل پنل من از ی پنل به پلسک تغییر کرده و این کنترل پنل نمی تونه فایلهای زیپ رو ایکستراک کنه و باید 15 مگابایت رو با اف تی پی سند کنم که .........
چرا پلسک هم می تونه !
فقط باید موقعی که browse رو میزنید که آپلود کنید . یه تیک داره کنارش که بعد از آپلود اکسترکت هم بکنه.