پيغام خطا در هنگام بستن صفحه مديريت تماسها در مامبو hp 4.5
با سلام
من از مامبو hp 4.5.3 استفاده ميكنم و easy php 1-8 بطور لوكال.وقتي كه صفحه مديريت تماسها را باز ميكنم و روي مجموعه تماسها كليك ميكنم مشكلي ندارم ولي وقتي كه صفحه مجموعه تماسها را ميبندم( از طريق آيكون "بستن") ، پيغام زير ظاهر ميشود :
DB function failed with error number 1146
Table 'ashpazi.mos_contacts' doesn't exist SQL=SELECT c.*, c.checked_out as checked_out_contact_category, g.name AS groupname, u.name AS editor,COUNT(DISTINCT s2.checked_out) AS checked_out FROM mos_categories AS c LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_contacts AS s2 ON s2.catid = c.id AND s2.checked_out > 0 WHERE c.section='com_contacts' AND c.published != -2 GROUP BY c.id ORDER BY c.ordering, c.name LIMIT 0, 50
بنظر شما مشكل چيست؟
من حتي آنرا به مامبوي hp 4.5.4 نيز ارتقا دادم ولي مشكلم حل نشد.حتي دوباره نصب كردم همه چيز رو ولي نشد.ضمناً من از php 4.4.2 استفاده كردم براي آپگرد php در easyphp1-8.
لطفاً راهنمايي كنيد.
يك سئوال ديكر هم داشتم.چگونه بك آپ را برگردانيم از طريق phpMyadmin؟يعني وقتي backup گرفتيم از يتابيس و دوباره مامبو را نصب كرديم ، چگونه ديتابيس را برگردانيم.البته در سايت مامبو طريقه گرفتن بك آپ را نوشته ايد ولي ظاهراً برگرداندن آنرا ننوشته ايد.چون من گشتم ولي پيدا نكردم.مرسي
Re: پيغام خطا در هنگام بستن صفحه مديريت تماسها در مامبو hp
دوست عزیز Table حاوی اطلاعات تماس سایت شما غیر قابل دسترسی است. احتمالا این Table سهوا و یا بر اثر اشتباهی پاک شده است.
در ضمن برای برگرداندن BackUp از گزینه Import استفاده کنید (یکی از Tab های بالای صفحه است).
سلام
من هم احتمال چنين چيزي را دادم و براي همين آنرا دوباره نصب كردم.ولي مشكل حل نشد.حتي ويندوز را مجدد نصب كردم ولي باز مشكل حل نشد.مامبو را روي سه كامپيوتر با ويندوزهاي اكس پي و سرور 2003 نصب كردم ولي باز هم مشكل حل نشد.از php traid استفاده كردم ولي باز مشكل حل نشد.به نظر شما مشكل كجاست؟
مرسي
دوست عزیز شما فقط باید بانک اطلاعاتی سایتتون رو تصحیح کنید. نیازی به تعويض ویندوز و .... نیست.