با سلام دوستان من یه مشکلی که داشتم من مدیر سایت هستم ولی تو انجمن ها و در تاپیک ها زیر شناسه کاربریم نوشته مدیر سایت ولی زیرش باز نوشته کاربر جدیدم یخواستم اون کاربر جدید نشون داده نشه
با تشکر ممنون می شم راهنماییم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان من یه مشکلی که داشتم من مدیر سایت هستم ولی تو انجمن ها و در تاپیک ها زیر شناسه کاربریم نوشته مدیر سایت ولی زیرش باز نوشته کاربر جدیدم یخواستم اون کاربر جدید نشون داده نشه
از قسمت تنظیمات قالب جاری، مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها رو علامت بزنید.
[quote author=سعید link=topic=14962.msg79294#msg79294 date=1216329325]
از قسمت تنظیمات قالب جاری، مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها رو علامت بزنید.
[/quote]
با این کار درجه بقیه ی اعضا را هم نمایش نمی دهد راه حل بهتری سراغ ندارید؟
شما امتحان کردید و به این نتیجه رسیدید ؟نقل قول:
یا فقط ... :)
بهترین کار اینه که همین چیزی که سعید گفت رو انجام بدید
ولی.....
بعد از آن برای خودتان گروه کاربری تعریف کنید
اینطوری همه زیر نام کاربری همه کسانی که در گروه کاربری خاصی قرار گرفته اند نام گروه کاربری آنها نوشته می شود
مثلا مدیر انجمن
و کسانی هم که جزء گروه کاربری خاصی نیستند زیر نامشان همون newbe و active member و .... نوشته میشه
موفق باشید
نیازی به انجام این کار نیست.نقل قول:
ولی.....
بعد از آن برای خودتان گروه کاربری تعریف کنید
اینطوری همه زیر نام کاربری همه کسانی که در گروه کاربری خاصی قرار گرفته اند نام گروه کاربری آنها نوشته می شود
مثلا مدیر انجمن
چون وقتی که در اون پست گفتند که من مدیر هستم، داخل گروه مدیران قرار دارند.
خواهش می کنم کسانی که میخان اینجا پست بزنند، ابتدا امتحان کنند ، بعد ... ;)
متوجه منظورتون نشدم سعیدجان؟نقل قول:
چون وقتی که در اون پست گفتند که من مدیر هستم، داخل گروه مدیران قرار دارند.
منظورتون اینه که زیر نام کاربری نوشته نباشه "مدیر سایت" و فقط همین که توی یک پست خودشون رو معرفی کنند کافیه و مدیر سایت هستند؟
پست اول تاپیک رو مطالعه کنید:
[quote author=hamid_1986 link=topic=14962.msg79292#msg79292 date=1216329070]
با سلام دوستان من یه مشکلی که داشتم من مدیر سایت هستم ولی تو انجمن ها و در تاپیک ها زیر شناسه کاربریم نوشته مدیر سایت ولی زیرش باز نوشته کاربر جدیدم میخواستم اون کاربر جدید نشون داده نشه
[/quote]
خوب برای این کار :
[/quote]
اگر هم فکر می کنید که :
[quote author=ameysams link=topic=14962.msg81855#msg81855 date=1218065120]
[/quote]
کافی هست که :
[quote author=سعید link=topic=14962.msg82193#msg82193 date=1218287251]
[/quote]
چون که اینجا نوشته :
معنیش هم این هست که :نقل قول:
Hide post group titles for grouped members?
Enabling this will not display a member's post group title on the message view if they are assigned to a non-post based group.
فعال کردن این گزینه، عنوان گروه مبتنی بر پست کاربر را در هنگام دیدند پست ها نمایش نمی دهد، اگر آنها عضو یک گروه غیر مبتنی بر پست باشند.
معنیش کاملا واضح هست.
بگذارید یک توضیح بدم.
در SMF دو نوع گروه داریم. یکی گروه های مبتنی بر تعداد پست (مثل تازه وارد، حرفه ای، و ...) و یکی گروه های غیر مبتنی بر پست (مثل مدیران، تیم ترچمه و ...)
اگر کاربری در هر دو نوع از این گروه ها عضو باشه، هم عنوان گروه نوع اول، و هم عنوان گروه نوع دوم زیر اسمش نمایش داده میشه.
اما با زدن این گزینه، کاربرانی که در گروه های غیر مبتنی بر تعداد پست (مثل مدیران) قرار دارند، دیگه عنوان گروه مبتنی بر پست (مثل تازه کار , Full member , کاربر جدید و ...) زیر اسمشون نمایش داده نمی شه و قط اسم گروه غیر مبتنی بر پست (مثل مدیران) نمایش داده میشه.
اما برای کاربرانی که در گروه های غیر مبتنی بر پست (مثل مدیران) عضویت ندارند، همچنان درجه کاربری گروه مبتنی بر پست اونها (مثل کاربر جدید) نمایش داده میشه.
ممنونم از توضیحت
منم راه حل رو گفتم
ولی هواسم به این قسمت نبود
((نوشته مدیر سایت ولی زیرش باز نوشته کاربر جدید))
[quote author=سعید link=topic=14962.msg82235#msg82235 date=1218301046]
پست اول تاپیک رو مطالعه کنید:
[quote author=hamid_1986 link=topic=14962.msg79292#msg79292 date=1216329070]
با سلام دوستان من یه مشکلی که داشتم من مدیر سایت هستم ولی تو انجمن ها و در تاپیک ها زیر شناسه کاربریم نوشته مدیر سایت ولی زیرش باز نوشته کاربر جدیدم میخواستم اون کاربر جدید نشون داده نشه
[/quote]
خوب برای این کار :
[/quote]
اگر هم فکر می کنید که :
[quote author=ameysams link=topic=14962.msg81855#msg81855 date=1218065120]
[/quote]
کافی هست که :
[quote author=سعید link=topic=14962.msg82193#msg82193 date=1218287251]
[/quote]
چون که اینجا نوشته :
معنیش هم این هست که :نقل قول:
Hide post group titles for grouped members?
Enabling this will not display a member's post group title on the message view if they are assigned to a non-post based group.
فعال کردن این گزینه، عنوان گروه مبتنی بر پست کاربر را در هنگام دیدند پست ها نمایش نمی دهد، اگر آنها عضو یک گروه غیر مبتنی بر پست باشند.
معنیش کاملا واضح هست.
بگذارید یک توضیح بدم.
در SMF دو نوع گروه داریم. یکی گروه های مبتنی بر تعداد پست (مثل تازه وارد، حرفه ای، و ...) و یکی گروه های غیر مبتنی بر پست (مثل مدیران، تیم ترچمه و ...)
اگر کاربری در هر دو نوع از این گروه ها عضو باشه، هم عنوان گروه نوع اول، و هم عنوان گروه نوع دوم زیر اسمش نمایش داده میشه.
اما با زدن این گزینه، کاربرانی که در گروه های غیر مبتنی بر تعداد پست (مثل مدیران) قرار دارند، دیگه عنوان گروه مبتنی بر پست (مثل تازه کار , Full member , کاربر جدید و ...) زیر اسمشون نمایش داده نمی شه و قط اسم گروه غیر مبتنی بر پست (مثل مدیران) نمایش داده میشه.
اما برای کاربرانی که در گروه های غیر مبتنی بر پست (مثل مدیران) عضویت ندارند، همچنان درجه کاربری گروه مبتنی بر پست اونها (مثل کاربر جدید) نمایش داده میشه.
[/quote]
سلام
من گروه هم درست كردم كه پايه گزار ارسال هم نيست ولي باز كاربر جديد را مي نويسد.