مشکل با ماژوال و کامپوننت اطلاعات اضافی کاربر!!
سلام
من کامپوننت و ماژوال اطلاعات اضافی کاربر رو از مامبو لرن دریافت و پیکربندی کردم .
وقتی به وب سایت مراجعه کردم دو تا قسمت لوگین مشاهده کردم . به قسمت مدیریت ماژوال ها رفتم و ماژوال رو پیکربندی کردم و قسمت لوگین و لوگوت رو حذف کردم ولی این دفعه که نگاه کردم کل قسمت مشخصات اضافی کاربرحذف شده بود .
خواستم ببینم من چه طوری باید این دو تا کامپوننت و ماژوال رو پیکربندی کنم تا مشکل حل بشه !!
ثانیاً این امکان هست که اطلاعات اضاقی به قسمت مشخصات کاربر و یا بخش کاربری منتقل بشه ؟
با تشکر مرتضی بهمنی
Re: مشکل با ماژوال و کامپوننت اطلاعات اضافی کاربر!!
شما فقط کافی هست که ماژول ورود و خروج قبلی رو UnPublish کنید.
Re: مشکل با ماژوال و کامپوننت اطلاعات اضافی ک&
سیامک جان من این کارو کردم ولی وقتی از قسمت ثبت نام رو باز می کنم تا فیلد ها رو ستاره دار (الزامی) و با نام پیش فرض (custom) نشون میده
بعدشم اون فیلدها رو نمی شه به قسمت مشخصات شما (مشخصات کاربر) هم اضافه بشن؟
من مشکل ماژوال رو توی قسمت ثبت نام حل کردم ولی قالب رو به هم می ریزه ، من از قالب عید نوروز استفاده می کنم.
[quote author=مرتضی بهمنی link=topic=1588.msg8515#msg8515 date=1152860017]
سیامک جان من این کارو کردم ولی وقتی از قسمت ثبت نام رو باز می کنم تا فیلد ها رو ستاره دار (الزامی) و با نام پیش فرض (custom) نشون میده
بعدشم اون فیلدها رو نمی شه به قسمت مشخصات شما (مشخصات کاربر) هم اضافه بشن؟
[/quote]
اصلا متوجه نشدم چی گفتید. لطفا دقیق تر و یکمی واضح تر بگید تا بتونم راهنمایی کنم.
به روی چشم یک بار دیگه میگم :
من ماژوال ورود و خروج رو غیرفعال و ماژوال اطلاعات اضافی رو فعال کردم .
بعدش به قسمت عضویت رفتم و دیدم فیلدها هستند و با نام پیش فرض خودشون که custom باشه . توی تنظیمات کامپوننت رفتم و تنظیمات رو درست کردم . این دفعه که رفرش کردم نام فیلد ها درست بود ولی قالب وب سایت به هم ریخته بود .
خوب من هم ماژوال اطلاعات اضافی رو غیر فعال کردم . در ضمن من از قالب MACPORIA یا همون عیدی خودتون استفاده میکنم .
و یک سوال دیگه اینکه حالا بر فرض وقتی مشکلات حل شد و اطلاعات اضافی برای ثبت نام راه افتاد نمی شه این فیلدها رو به قسمت مشخصات کاربری اضافه کرد .
در ضمن من باید یک خطا توی مدیریت کامپوننت اطلاعات اضافی رو گزارش بدم . وقتی توی قسمت Config این کامپوننت می رم و فیلدها رو الزامی می کنم و به قسمت عضویت نگاه می کنم تازه اون فیلدها اون وقت از حالت الزامی خارج و به حالت اختیاری در می آن . و وقتی تنظیم کنی که فیلدها نمایش داده نشوند اگه به قسمت عضویت بری و نگاه کنی تازه اون وقته که نمایش داده می شوند . :o :-X
[quote author=مرتضی بهمنی link=topic=1588.msg8518#msg8518 date=1152862307]
در ضمن من باید یک خطا توی مدیریت کامپوننت اطلاعات اضافی رو گزارش بدم . وقتی توی قسمت Config این کامپوننت می رم و فیلدها رو الزامی می کنم و به قسمت عضویت نگاه می کنم تازه اون فیلدها اون وقت از حالت الزامی خارج و به حالت اختیاری در می آن . و وقتی تنظیم کنی که فیلدها نمایش داده نشوند اگه به قسمت عضویت بری و نگاه کنی تازه اون وقته که نمایش داده می شوند . :o :-X
[/quote]
من چك كردم منم اين مشكل رو دارم
نقل قول:
بعدش به قسمت عضویت رفتم و دیدم فیلدها هستند و با نام پیش فرض خودشون که custom باشه . توی تنظیمات کامپوننت رفتم و تنظیمات رو درست کردم . این دفعه که رفرش کردم نام فیلد ها درست بود ولی قالب وب سایت به هم ریخته بود .
اگر امکان هست یا لینک رو بدید تا نگاه کنم و یا عکس بگیرید تا ببینم دقیقا چه اتفاقی افتاده.
نقل قول:
در ضمن من باید یک خطا توی مدیریت کامپوننت اطلاعات اضافی رو گزارش بدم . وقتی توی قسمت Config این کامپوننت می رم و فیلدها رو الزامی می کنم و به قسمت عضویت نگاه می کنم تازه اون فیلدها اون وقت از حالت الزامی خارج و به حالت اختیاری در می آن . و وقتی تنظیم کنی که فیلدها نمایش داده نشوند اگه به قسمت عضویت بری و نگاه کنی تازه اون وقته که نمایش داده می شوند . Shocked Lips sealed
اشکال از این کامپوننت نیست. بلکه ایراد از RTL هست. در واقع تمام حالات بر عکس شده. یعنی شما وقتی بله رو انتخاب میکنید خیر انتخاب میشه و ...
راستی شما از چه ورژنی از مامبو استفاده میکنید؟؟
من الان از کافی نت استفاده می کنم و نمی تونم تصویری برای مشاهده شما بزارم .
و در جواب سیامک خان باید بگم من از مامبو فوق حرفه ی فارسی مامبولرن خودتون استفاده می کنم و هاستم لینوکسه و تا حالا مشکلی با مامبو نداشت . راهنماییم کنید .
خوب عزیز جان تا ندونیم به هم ریختگی قالب چه شکلی هست و کجاش خراب شده که نمیتونم تشخیص بدیم.