انتقال بخش و مجموعه به مامبوی جدید
با سلام خدمت اساتید محترم
یه سایت مامبویی 4.6.2 دارم تو یه نشونی قدیمی
حالا 4.6.5 رو تو یه فولدر و یه دامنه جدید نصب کردم.
فقط می خوام محتویات یک بخش با کل مجموعه ها و مطالب موجود در مجموعه را از مامبوی قدیمی به مامبوی جدید منتقل کنم.
می خوام بدونم می شه یا نه و اگر می شه تو PHPMYADMIN می بایست کدوم جدول ها رو اکسپورت و ایمورت کرد؟
راهنمایی شما رو می خوام :)
پاسخ : انتقال بخش و مجموعه به مامبوی جدید
mos_category --- mos_section --- mos-content مروبوط به مطالب + بخش + مجموعه می باشد
در ضمن یک پیشنهاد میدم مشخصات وارد شده برای دیتابیس رو در فایل config الان برای مامبو جدیدتون ست کنید احتمالا درست کار کنه و اطلاعات مامبوی قدیمی شما رو بیاره البته احتمالا !!
در مورد استفاده از جداول هم اون ها هستند که بالا گفتم
[quote author=مجید link=topic=15382.msg80704#msg80704 date=1217251212]
mos_category --- mos_section --- mos-content مروبوط به مطالب + بخش + مجموعه می باشد
در ضمن یک پیشنهاد میدم مشخصات وارد شده برای دیتابیس رو در فایل config الان برای مامبو جدیدتون ست کنید احتمالا درست کار کنه و اطلاعات مامبوی قدیمی شما رو بیاره البته احتمالا !!
در مورد استفاده از جداول هم اون ها هستند که بالا گفتم
[/quote]
منظورتون رو نمی فهم. می تونین بیشتر توضیح بدین؟
سلام
فكر ميكنم منظور آقا مجيد اين بود كه مامبوي 465اي كه نصب كردي رو با SQL اون مامبو 462 ست كن - از طريق فايل configuration.php ببين كار ميكنه يا نه.
mos_category --- mos_section این دو جدول مجموعه ها و بخش ها رو درونشون ذخیره می کنن می تونید از این ها export کتید و در دیتابیس جدید import کنید که مجموعه ها و بخش ها بیاد
یاعلی