-
قالب هاي فروشي
با سلام خدمت مديران سايت و دوستان .
من داخل گفتگوهاي انجمن متوجه شدم اينجا قالب هاي فروشي هم وجود داره . مي شه عكس و قيمت ها رو در اختيار ما قرار بديد تا خريداري كنيم .
من دنبال يه قالب مذهبي و يك قالب جالب براي يك سايت خبري مي گردام . قيمت ها رو هم اعلام كنيد ;)
-
پاسخ : قالب هاي فروشي
سلام. ورودتون به انجمن را تبریک می گم :)
برای سفارش هر قالب و اکستنشنی شما می تونید به sales [at] mambolearn [dot] com ایمیل بزنید و اونها بعد از برآورد هزینه ها با شما تماس خواهند گرفت.
در ضمن قبلش در قالبه ای رایگانی که در انجمن و در سایت mambo-digg.com هست یه جستجویی بکنید شاید به نتیجه رسیدید. ;)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــلی
-
سلام ممنون از راهنمايت . قبلاً اين كار رو كردم.
منظور من اينه كه يه لسيت يا هرچي ديگه از قالب هاي آماده براي فروش رو اينجا يا در پيغام خصوصي براي من ارسال كنيد تا از بينشون يكي رو انتخاب كنم.
من اينقدر وقت ندارم كه صبر كنم تا يه قالب رو فارسي كنيد ، من قالب آماده احتياج دارم چون كارم عجله اي
-
سلام :) فکر کنم اگه به تیم ایمیل می زدید یه روزه جوابتون را می دادند. :)در هر صورت من تا حالا چنین لیستی ندیدم. ;)از دوستان دیگه اگر کسی سراغ داره مطرح کنه.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
-
يه سايت ميشناسم كه فكر كنم به دردت بخوره - رايگانهاش هم خوبه - فقط به خاطر بعضي از مسائل برات خصوصي ميفرستم آدرسش رو. اگه به دردت نخورد حتماً با ايميل مامبولرن تماس بگير. بهتره
موفق و پيروز باشيد
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15539.msg81831#msg81831 date=1218051204]
يه سايت ميشناسم كه فكر كنم به دردت بخوره - رايگانهاش هم خوبه - فقط به خاطر بعضي از مسائل برات خصوصي ميفرستم آدرسش رو. اگه به دردت نخورد حتماً با ايميل مامبولرن تماس بگير. بهتره
موفق و پيروز باشيد
[/quote]
میشه برای من هم ارسال کنید ممنون میشم
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15539.msg81831#msg81831 date=1218051204]
موفق و پيروز باشيد
[/quote]
می شود برای من هم ارسال کنید.
متشکرم ;)
-
اگه قرار بود براي همه ارسال كنم كه ديگه همينجا ... . ولي از طراح X ديگه انتظار نداشتم كه دنبال اين سايتها باشه. چون خودش اينكارست!
در ضمن اون سايت چيز خاصي نيست. دنبالش نباشيد. فقط چون با قوانين سايت همخواني نداره و ممكنه كه مشكلي ايجاد بشه نگذاشتم.
قصد من فقط كمك به اين عزيز بود كه عجله داشت.
موفق و پيروز باشيد.