چند نظر برای انجمن مامبولرن
با سلام
من چند تا نظر و پیشنهاد برای انجمن داشتم .....
اول اینکه توی این انجمن مشاهده می شه که برخی از قسمتها کامل فارسی نیست و از کلمات انگلیسی استفاده شده .... مثل :دکمه ها ، آیکن ها و گزینه ها برای ارسال مطالب. همچنین برخی قسمت های دیگر....
که پیشنهاد می کنم انجمن سر فرصت این قسمت هارو برای راحتی بیشتر کاربران و سهولت در مکار یک نگاهی بیاندازند و چاره ای بیاندیشند ....
// ** // هرچند که می دونم سرشون خیلی شلوغه ... و ما هم عادت کردیم. ولی در کل گفتم
دوم اینکه در فرم عضویت سعی کنید توضیحاتی برای برخی از فیلد ها که توسط کاربر پر می شود قرار دهید تا کاربر گمراه نشود. مثلا : در عضویت دیده شده که بسیاری از کاربران عزیز تاریخ تولد خود را به شمسی (جلالی) در فیلدهای مربوطه وارد می کنند ... که باید به صورت میلادی و معادل آن وارد شود. یعنی اگر کاربری در سال 1370 به دنیا آمده تقریبا باید سال تولد خود را 1990 وارد نماید. اگر دوستان با این بخش و تبدیل تاریخ تولد از شمسی به میلادی مشکل داشتند آیا بهتر نبود که به صورت پیش فرض تاریخ را شمسی وارد کنند و سیستم هم بر اساس شمسی مشخصات را قرار دهد.؟
سوم اینکه .... خیلی قالب سایت تکراری شده .... البته ببخشید که این رو می گم .... من که یه جورایی بهش عادت کردم ولی ... چون این سایت بازدید کنندگان زیادی داره و مخاطبان در طی شبانه روز به این انجمن سر می زنند بهتر نیست که قالب اون تغییر کنه .... فکر کنم این قالب خیلی وقته که روی انجمن قرار داره ....
باز هم موارد دیگری هست که در آینده خواهم گفت .... فعلا خیلی نوشتم ....
امیدوارم که اعضای سایت و مدیریت از لحن و مطالب من دلگیر نشده باشند .... بالاخره ما رضایت کاربران رو می خواهیم دیگه ... اینطور نیست ؟
موفق و پیروز و سربلند باشید .....
پاسخ : چند نظر برای انجمن مامبولرن
به هر حال ممنون از نظر شما
البته ما هم به همه ی نکات شما واقف هستیم اما دلایلی هست جز مشغول بودن سر ماو ... به هر حال به روی چشم در اولین فرصت اقدام می کنیم
درضمن خوشحال میشیم نظرات دیگر شما هم بدونیم
یاعلی
با اجازه
اگه امکان داره ظرفیت پیغام های خصوصی کاربران را هم افزایش دهید
با تشکر
ممفيس جان - فكر كنم هرچي فعاليتت بيشتر باشه تعدادش هم بيشتر بشه! حالا دقيقاً نميدونم. بزار خوده مديرا بهتر ميدونن. ولي من اينجوري حس ميكنم. من الان 4 تا پيغام دارم 26.8 درصد پر هستش.
ولي فكر كنم به نصبت درجه كاربري تنظيم شده كه چنتا محدوديت داشته باشي. راستي اينم اگه ميشه توضيح بديد كه اگه پر بشه چه اتفاقي ميوفته!؟
در ضمن جواد جان اينو بدون كه هميشه كوزه گر از كوزه شكسته آب ميخوره.
موفق و پيروز باشيد.
[quote author=memfis link=topic=15600.msg82092#msg82092 date=1218223144]
با اجازه
اگه امکان داره ظرفیت پیغام های خصوصی کاربران را هم افزایش دهید
با تشکر
[/quote]
سلام موافقم.قبلا خیلی خوب بود ولی من یه بار یهو دیدم نوشته ظرفیت اینباکس 493% :o البته می دونم که برای سوءاستفاده برخی از کاربرهاست که واقعا شخصیت خودشون را با این کارها نشون می دن :) ولی نمیشه راههای جزئی تری برای مقابله با اون ها پیاده کرد که همه متضرر نشند؟ ???مثلا کلا منعشون کرد یا هر کار دیگه ای که شما صلاح می دونید؟ ;)
نقل قول:
راستي اينم اگه ميشه توضيح بديد كه اگه پر بشه چه اتفاقي ميوفته!؟
هیچی فقط اگه صندوقت پر باشه به طرفی که می خواد یه پیغام برای شما بفرسته خطا می ده که مثلا پسر مهربون صندوقش پر هست و این پیغام را نمی تونید براش بفرستید ::)
ممنون از زحمات زیادی که برای انجمن متحمل می شید :)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــــل ی
تازه علي جان پيغام خصوصي محدوديت ارسال هم داره ها :o . الان ميخوام برات يكي ديگه بفرستم نميفرسته. مشكل اين چيه؟ :P فكر كنم توي يه مدت خاصي هم نشه بيشتر از چندتا پيغام فرستاد! آره همينطوريه ؟
راستي ميخواستم برات پيغام بدم كه بگم خيلي چاكريم. :-X
موفق و پيروز باشي. شب خوش
سلام. نمی دونم والا. شاید چنین محدودیتی هم باشه :o اگه هست مدیران لطف کنند مطرح کنند. :)
در ضمن شما لطف دارین. ما بیشتر ;)
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلی
من الان کل ظرفیتی که دارم 5 پیغام هست که واسه یه سلام علیک هم جواب نمیده
بالاخره افراد داخل انجمن برخی اوقات دوست دارن با هم خصوصی یه چیزایی بگن
نظر من اینکه حداقل ظرفیت به 50 افزایش داده بشه
سلام بر همه بزرگان .... عزیزان ...
من خواستم که توی این تاپیک دوستان بیان و مشکلات ...نظرات و پیشنهاداتشون رو بگذارند تا مدیران بتونند در امر کمک رسانی و خدمات به کاربران بهتر عمل کنند.
البته من کمتر از اونی هستم که این کارو بخواد بکنه ... ولی هدفم کمک به انجمنه ....
ولی مثل اینکه عزیزان حرف های زیادی دارند.... خوشحال می شم بقیه دوستان هم نظراتشون رو در این باره بیان کنند.....
درسته باید صندوق پستی هم به این موارد بالا اضافه کرد ....
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15600.msg82102#msg82102 date=1218228903]
ممفيس جان - فكر كنم هرچي فعاليتت بيشتر باشه تعدادش هم بيشتر بشه! حالا دقيقاً نميدونم. بزار خوده مديرا بهتر ميدونن. ولي من اينجوري حس ميكنم. من الان 4 تا پيغام دارم 26.8 درصد پر هستش.
ولي فكر كنم به نصبت درجه كاربري تنظيم شده كه چنتا محدوديت داشته باشي. راستي اينم اگه ميشه توضيح بديد كه اگه پر بشه چه اتفاقي ميوفته!؟
در ضمن جواد جان اينو بدون كه هميشه كوزه گر از كوزه شكسته آب ميخوره.
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
اول اینکه پسر گل من این محدودیت برای من هم هست من که سه تا ستاره رو دوشم دارم فقط 10 پست تو صندوقم جا می شه و فکر کنم یکم کم باشه ... چون باید بعضی از پست ها رو داشته باشم .... چی کار کنیم حافظه درست و حسابی که نداریم اسم ها و آدرس ها از ذهنمون پاک می شه .... رم مخ ما نیم سوزه دیگه ....
راستی منظورتم از کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره چی بود ؟ ???
امیدوارم بقیه دوستان هم در این تاپیک شرکت کنند و نظراتشون رو بیان کنند ....
***** در ضمن مدیران هم به این نظرات توجه داشته باشند ******
موفق باشید.....
دوستان مطمئن باشید ما همه ی نظرات شما رو می خونیم و مطمئن باشید هم دلمون می خواهد که به دلخواه شما باشیم
اما به هر حال میگن تو مو می بینی و من پیچشش مو !
در ضمن ما تک تک نظرات رو مطالعه میکنیم خوشحال هم هستیم دوستان خوبی مثل شما داریم
یاعلی