هشدار هنگام ارسال پست با عنوان مستهجن
سلام دوستان عزیز
بعضا می بینیم بعضی از انجمن ها وقتی به محبوبیت می رسند به خاطر عدم کنترل دقیق و لحظه به لحظه مدیران انجمن، رو به نابودی کشیده میشن ...
بذارید بیشتر براتون توضیح بدم
یه نفر وارد انجمن میشه و یه پست میزنه با عنوانی که توش کلمات مستهجن خارجی مثل s....e....x وجود داره ... بعد توش پر عکسه
کاربر وارد سایت میشه و روی اون عکس کلیک می کنه وارد یه صفحه سایت انگلیسی میشه که هشدار میده برای اجرای فایل ویدئویی باید codec رو نصب کنی ... خب ... وقتی کاربر codec رو دانلود و سپس نصب می کنه متوجه میشه که این codec نبوده .. بلکه تروجان بوده و حالا سیستمش ویروسی شده
در ضمن به خود سایت هم لطمه وارد میشه و به سمت و سوی انحراف کشیده میشه
حالا باید چیکار کنیم ؟؟؟؟
آیا مدی هست یا امکانی وجود داره تا کسی که در عنوان پستش این کلمات وجود داره ارسالش با موفقیت همراه نشه؟؟؟
نمی خوام کلمات اون تاپیک سانسور بشه ... می خوام اون فرد که معمولا آمریکایی هست با یک خطا هنگام ارسال روبرو بشه
پاسخ : هشدار هنگام ارسال پست با عنوان مستهجن
من مدی ندیدم ، حرف شما درسته ولی من راه حلی ندیدم
این بخش کلمات سانسورشده در قسمت تنظیمات "ارسال و موضوع" عنوان تاپیک ها رو هم سانسور می کنه؟؟؟
خوب بهترین کار این هستش که شما یک اطلاعیه در سایت بدید و یک آنتی ویروس خوب رو برای همگان معرفی کنید تا از اون استفاده کنن. اونموقع کسی مشکلی براش پیش نمیاد. ولی اینکه تصاویر مستهجنی میزاره نمیدونم باید چیکار کنی.
اصلاً میخوای یک کاری بکن. با سی پنل همه اونایی که از آمریکا آنلاین میشن رو تحریم کن!
موفق و پیروز باشید.
اگه آمریکا رو ((تحریم)) کنم که گوگل هم نمی تونه وارد بشه
از نظرت هم ممنونم
مهم تر از اینکه سیستم کاربران ویروسی بشه وجود اینجور مطالب به تعداد زیاد در انجمن معضله
به نظر من میشه کاری کرد که پس هایی با عنوان مستهجن اصلا ارسال نشه
باید تو کدوم فایل دستکاری کرد؟؟؟
کسی می تونه این کار رو انجام بده؟؟
روبات گوگل رو باز بگذار. آی پی یا آدرس گوگل رو معرفی کن و آزاد بگذار. بقیه هم همینطور.
اینم راه حل این مشکل! جاوید جان البته ممکنه راه حلهای بهتری هم دوستان برات معرفی کنن.
به ذهن کوچولو من این رسید.
موفق و پیروز باشید.
سلام
اگر این موضوع خیلی خیلی براتون مهمه میتونید از SMF 2 استفاده کنید . در SMF 2 میتونید ست کنید پست ها ابتدا چک بشن و بعد پابلیش بشن ...
یا علی
درسته تو SMF2 این امکان وجود داره ولی لگر حجم پست ها زید باشه این غیر ممکن هست ....
من فکر کنم بشه مودی برای این موارد درخواست کرد که برامون بنویسند !
بهتر هست برین تو سایت اصلی و درخواست بدین که همچین مشکلی هست فکر کنم خیلیا این مشکب رو دارند.
البته فراموش نکنید کد امنیتی حتما فعال کنید چون این تاپیک ها معمولا توسط ربات ها زده میشن نه افراد خاصی