باسلام
حجم کل دیتابیس من 91 مگ هست که 79 مگ ان مربوط به mos_downloads_blob هست .ایا این موضوع باعث کندشدن دیتابیس میشه؟
و اینکه این حجم (79 مگ) غیر طبیعی نیست؟ و مربوط به چه موضوعی می باشد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
حجم کل دیتابیس من 91 مگ هست که 79 مگ ان مربوط به mos_downloads_blob هست .ایا این موضوع باعث کندشدن دیتابیس میشه؟
و اینکه این حجم (79 مگ) غیر طبیعی نیست؟ و مربوط به چه موضوعی می باشد؟
100% سایت شما سرعت پایگاه دادش کم میشه
شما اگر از remository استفاده می کنید ، در تنظیمات انتخاب کردید فایل ها در پایگاه داده ذخیره بشن ، برای همین اینقدر زیاد شده
سلام
اقا نوید با این حال ایا راهی برای کاهش این مقدار هست؟
در ضمن این کاهش سرعت در نمایش کل سایت است یا فقط برای قسمت remository ؟
[quote author=sogoli link=topic=15806.msg83309#msg83309 date=1219166480]
سلام
اقا نوید با این حال ایا راهی برای کاهش این مقدار هست؟
در ضمن این کاهش سرعت در نمایش کل سایت است یا فقط برای قسمت remository ؟
[/quote]
راهش اینه که فایل ها را حذف کنید و بزاریدشون روی هاست ، البته این حجم روی کل سایت تاثیر گذار خواهد بود
برای اینکه مشکلم حل بشه قصد دارم تیبل mos_downloads_blob رو حذف کنم ولی نمی دونم به چه شکل در ریموستری میشه تعریف کرد که فایلها را از هاست بخونه.البته حدس می زنم بدین صورت باشه که مثلایه پوشه در هاست تعریف کنم (بنام tmp) و فایلهای دانلودی رو داخل اون بریزم و وارد ریموستری بشم و گزینه " ایجاد از سرور دیگر " رو کلیک کنم و ادرس فایلی که در پوشه tmp اپلود کرده بودم رو میدم و از این روش دیگه از دیتابیس نمی خونه بلکه از هاست می خونه .ایا این روش درست هست؟
من هم همین مشکل رو با ریموستری داشتم و همین راهی رو که نوشتین انجام دادم و مشکلم حل شد. در ضمن پیشنهاد میکنم تیبل mos_downloads_blob رو حذف نکنید و فقط Empty کنید.
میثم جان بعد از این کار ایا سرعت سایتتون تغییر کرد؟
من تغییر خاصی ندیدم. بیشتر بخاطر بکاپ گیری و حجم زیاد دیتابیس این کار رو انجام دادم تا سرعت لود شدن سایت.