طريقه استفاده از گالري داتسون
دوستان ميدونم اين سوال فوق ابتدائي است :-[من معذرت ميخوام ولي نتونستم بفهمم مشكلم اين است كه من گالري داتسون را نصب كردم ومشكلي نداره عكس هم اپلود كردم ولي نميدونم از اين عكسها چطوري بين مطالبم استفاده كنم يا چطور يك گالري را در سايت قرار دهم ايا با لينك اين كارو ميكنند؟
پاسخ : طريقه استفاده از گالري داتسون
من هم نتونستم چون این یک گالری ساز هست نه برنامه مدیریتی تصاویر . برای همین نمیشه در بین مطالب استفاده کرد مگر اینکه بعد درج در گالری بری و از سایت لیکش رو برداری و یا خوب معلومه کجا عکسها قرار میگیره فقط نام فایل تغییر یمکنه از این راه هم میتونی استفاده کنی.
نمی دونم ببینیم دیگر دوستان چی میگن؟
دوست عزیز برای گذاشتن تصویر باید از مدیری رسانه ها ابتدا عکست رو آپلود کنی و بعد در مختوا وقتی خبر جدیدی می زنید در تب تصویر تصویر خودتون رو اضافه کنید به محتوا و سپس در جایی که می خواهید عکس بیاید دکمه I , یا بنویسید {mosimage} بعد ذخیره کنید
آموزش این مورد در سایت موجود هست
مجید جون منظور قرار دادن مستقیم به کمک داتسو با لینکی که می دهد است. روشی که فرمودید رو میدونم.شاید داتسو 1.6 که فارسی شده این امکان رو داشته باشه. منتظر میشیم.
برای لینک دادن مستفیم از داتسو باید از یک مامبوت استفاده کنید که در بین محتوا از گالری داتسو عکس بیاد
در ضمن 1.6 با مامبو 4.6.2 به بالا سازگار نیست
یاعلی
[quote author=jalal95 link=topic=15863.msg83421#msg83421 date=1219315101]
دوستان ميدونم اين سوال فوق ابتدائي است :-[من معذرت ميخوام ولي نتونستم بفهمم مشكلم اين است كه من گالري داتسون را نصب كردم ومشكلي نداره عكس هم اپلود كردم ولي نميدونم از اين عكسها چطوري بين مطالبم استفاده كنم يا چطور يك گالري را در سايت قرار دهم ايا با لينك اين كارو ميكنند؟
[/quote]
تو آموزشي كه در مورد گالري داتسو هست تمام مطالب رو نوشته بجز اينكه چطوري بعد از دسته بندي عكسها اون رو تو يك صفحه به نمايش بگذاريم .. آيا بريجي چيزي داره كه ارتباط بده به مامبو يا يه روش خاصيه ... من كه هر چي زير و روش كردم نفهميدم ... ???
و يه سوال ديگه چه گالري ديگه اي هست كه خيلي ساده تر كار انجام بده و بعد از دسته بندي عكسها يك صفحه رو براي گالري توي سايت مخصوص قرار بده
تو قسمت مدیریت گالری ها باید از زیر مجنوعه ها استفاده کنی.
اگر همشونو مثلا گالری انتخاب کنی خوب همه آنها تو یک صفحه نشون داده میشه.
اگر منظورت گالری و فهرستها نیست و فقط عکسها است در تنظیماتش هست الان اسمش یادم نیست اما عدد داره که زیاد کنی همه عکسها در یک صفحه نشون داده میشه.
??? ما اصلا نفهميديم چطوري تو صفحه نشون بده ;D من نميدونم چرا مامبو كار باهاش اينقد ساده است بعد بعضي وصله هاش گيج كننده است :-\
سلام. خوب اين كه كاري نداره. اگر مي خواهيد در منو بهش لينك بديد بريد به مديريت مامبو --> منو --> براي مثال منوي اصلي --> جديد --> كامپوننت --> گالري داتسو --> ذخيره.
اگر هم مي خواهيد كه گالري داتسو ب عنوان صفحه ي اصليتون شناخته بشه يه منو با نام mainmenu بسازيد و يه لينك به همون ترتينب بالا به داتسو بديد .
يـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلي
مرسي دوست عزيز .. فكر كنم با همين يه خط كلي از مشكلاتم حل بشه