سلام دوستان
یک سوال داشتم میشه در SMF کاری کرد که مثلا در هر انجمن که مثلا نرم افزار فقط افرادی که مال گروه نرم افزار هستند بتونن پست بدن ولی بقیه نتونن و دیگران فقط بتونن بخونن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
یک سوال داشتم میشه در SMF کاری کرد که مثلا در هر انجمن که مثلا نرم افزار فقط افرادی که مال گروه نرم افزار هستند بتونن پست بدن ولی بقیه نتونن و دیگران فقط بتونن بخونن
بله این کار شدنی است و برای اینکار باید سطح دسترسی پیشرفته برای انجمن ها را فعال کنید
سلام
میشه بگید کجاست و باید چی کار کنم چون نتونستم پیدا کنم
اگر یکم واضحتر بگید ممنونم
اگه می خوایین سطح دسترسی پیشرفته رو فعال کنید : مرکز مدیریت / مدیریت کاربران / سطح دسترسی کاربران / تنظیمات / فعال کردن تنظیمات پیشرفته سطح دسترسی برای انجمن
بله.تو قسمت گروه های کاربری (از لیست سمت راست کنترل پنلتون میتونین پیدا کنیدش) یک گروه بسازید برای مثال گروه نرم افزار.
بعد تو قسمت سطوح دسترسی (از لیست سمت راست کنترل پنلتون میتونین پیدا کنیدش) برید به سربرگ تنظیمات و سطوح دسترسی پیشرفته را فعال کنید.
حالا تو قسمت مدیریت انجمن ها (از لیست سمت راست کنترل پنلتون میتونین پیدا کنیدش) برید.جلوی هر بخش یک عبارت می بینید که نوشته سطح دسترسی.روش کلیک کنید و در صفحه جدید میتونید برای اون بخش تنظیم کنید که هر گروه کاربری در اون بخش چه اختیاراتی داشته باشد.
مثلا تنظیم می کنید که گروه نرم افزار بتونه پست بده ولی بقیه نتوانند.
موفق باشید.
ممنونم
من میخوام کسایی که تو اون گروه هستند بتونند پست بدن و جواب پستهای دیگران را بدن ولی ظاهرا فقط یک کار را میتونن انجام بدن
این درسته؟
هر دو کار شدنی است
هم ایجاد موضوع جدید و هم پاسخ به ارسال ها در لیست سطح دسترسی وجود دارد
از اون راهی که siran فرمودند وارد شوید احتمالا مشکلی نخواهید داشت
یعنی میشه از منو دراپ درون چند انتخاب داشت؟
Drop down نه
ولي چك باكس ميشه!
جناب pes
شما وارد قسمت "تعیین سطح دسترسی بر اساس انجمن" شده اید؟؟
آیا قبل از همه چیز از قسمت تنظیمات گزینه سطوح دسترسی پیشرفته را فعال کرده اید؟؟
در ضمن از قسمت تنظیمات فقط گزینه سوم (سطوح دسترسی پیشرفته ) را فعال کنید
آیا دسترسی "استاندارد اولیه" را به "تغییر داده شده" برای انجمنتون تغییر داده اید؟؟
بعد از اینه دسترسی برای انجمن را تغییر دادید نام انجمن به صورت لینک در خواهد آمد
بر روی نام انجمنتان در قسمت "تعیین سطح دسترسی بر اساس انجمن" کلیک کنید و سطح دسترسی را برای هر گروه کاربری تغییر دهید