چند سوال پیرامون کلاس های CCS
دوستان سلام
دوستان چند تا سوال داشتم پیرامون کلاس های سی اس اس البته دوست خوبمون آقای عماد هوشمند بطور کامل به این مسئاله پرداخته با آنهم من چند تا مشکل دارم و اون تگهای است که من نمیدونم مربوط به کدوم قسمت
میشه ontab, offtab, smalldark, message, container, boxes, moscode, tabheading, pagetext, tabpadding
پاسخ : چند سوال پیرامون کلاس های CCS
سلام دوست عزیز ..
ممنون از لطفتون ..
بعضی از کلاسها هست که مربوط به یه قالب خاص هست . و ممکنه تو همه جا مشترک نباشه .. بخاطریکه مطمئن بشم یه نگاهی مینکم بعد جواب بالایی ها رو تو همین تاپیک میدم ..
موفق باشی
احتمالا همون طور که گفتند مربوط به قالب هست ، یه کلاس id گذاشته براش و تو سی اس اس تعریفش کرده ، چون بعضی هاشو حتی نمی تونم حدس بزنم که چی هست ، از چه قالبی استفاده می کنید؟
با تشکر.
عزیز دل این ID نیستش همشون کلاسه
سلام
ببینید مامبو یه سری کلاس پیشفرض داره که در همه قالب ها مشترک هست . این کلاسها در آموزشی که در سایت قرار داده شده مشخص هست
اما ممکنه من قالبی طراحی کنم که نیاز به کلاسهای بیشتری داشته باشم قطعا اونها رو باید تعریف کنم . این کلاسها ثابت نیستند و ممکن هست در هر قالب متفاوت باشه
مشکل شما هم الان دقیقا همین هست . کلاسهایی که ذکر کردید مواردی هستند که ثابت نیستند . شما باید با توجه و محل بکاررفتن این کلاسها و attributeی که قالب داره بفهمید که کار این کلاس چیه ...
یا علی