با سلام!
من از طریق Simple rss feed reader لیستی از عناوین مطالب سایت را در صفحه اول قرار دادم.(تعداد = 5 )
حال میخوام با کلیک بر" آرشیو" کل آبتمها نمایش داده بشه (در صفجه دیگر) . آبا میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام!
من از طریق Simple rss feed reader لیستی از عناوین مطالب سایت را در صفحه اول قرار دادم.(تعداد = 5 )
حال میخوام با کلیک بر" آرشیو" کل آبتمها نمایش داده بشه (در صفجه دیگر) . آبا میشه ؟
من درست متوجه نشدم یعنی همه RSS ها شما از سایت خودتون هست ؟!
rss شامل مطالب صفحه اول سایت میشه . (فقط مربوط به سایت خودم)
خب حالا باید چه اتفاقی بیوفته آرشیو کنه منظورتون این هست کمه همه مطالب رو یکجا نشون بده ؟!
ببینید، میخوام آرشیو مطالبم رو با کلیک بر روی دکمه آرشیو نمایش داده بشه، باید چکار کنم؟
سوال بعدیم اینه که آیا میشه با کلیک بر روی یک دکمه ، کاری کنیم تعداد آیتم های نمایش داده شده RSS بیشتر بشه ؟
با تشکر
تعداد rss ها رو در مازول مشخص می کنید به شرطی که در کامپوننتrss تعداد خروجی ها رو هم تعیین کرده باشید
در مورد دکمه ارشیو هم کافیه که مطالب شما به آرشیو منتقل شده باشه در این صورت کافیه که یک لینک به آرشیو بسازید وبعد از کلیک کردن به آرشیو سایت خواهد رفت لینک مربوطه میتونه از منو ها ساخته باشه .
ممنون. اما فقط میشه از یک مجموعه آرشیو گرفت ، چطوری از چند مجموعه آرشیو بگیرم؟ (منو - آرشیو مجموعه ها )
در مورد rss میخوام با کلیک بر روی دکمه ای ،خودکار تعداد آیتمهای ماژول اضافه بشه. این ماژول از یک تابع استفاده میکنه که جز آرگوماناش ، تعداد آیتم هم هست، حال چطوری میتونم این تابع رو فراخوانی کنم ؟ (آرگوماناش خودم بدون استفاده از قسمت مدیریت وارد کنم؟)
از جند مجموعه هم زمان نمیشه ارشیو گرفت مگر از آرشیو کلی سایت استفاده کنید که همه رو با همه به تاریخ نشون بده
در مورد rss هم باید کد نویسی بشه همین
ممنونم.
اگه لطف کنین کد مربوطه رو بذارین ممنون میشم.
برای تغییر و کد نویسی با sales at mambolearn .com تماس بگیریددوست عزیز
یاعلی